Ingezonden persbericht


Persbericht
PRESS RELEASE

SNS REAAL verwacht positief nettoresultaat over het eerste kwartaal van 2011

Utrecht, 20 april 2011 Op basis van voorlopige cijfers verwacht SNS REAAL het eerste kwartaal van 2011 af te sluiten met een positief nettoresultaat. Bijzondere waardeverminderingen van leningen bij Property Finance waren fors lager vergeleken met voorgaande kwartalen en de leningenportefeuille nam af. De solvabiliteitsratio's van zowel de bank- als de verzekeringsactiviteiten bleven onverminderd sterk. In het geval van de verzekeringsactiviteiten zijn solvabiliteitsratio's verder versterkt door het afsluiten van een herverzekeringstransactie aan het eind van het eerste kwartaal. De algemene vergadering van aandeelhouders van SNS REAAL wordt vandaag gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht. Op 17 mei 2011 publiceert SNS REAAL een trading update over het eerste kwartaal van 2011.

Over SNS REAAL
SNS REAAL is een innovatieve dienstverlener op het gebied van bankieren en verzekeren die zich vooral richt op de Nederlandse retailmarkt, inclusief het mkb. Het aanbod bestaat uit drie kernproductgroepen: hypotheken en vastgoedfinanciering, sparen en beleggen, en verzekeren. Vanuit een lange traditie voelt SNS REAAL zich verbonden met de Nederlandse samenleving. Met een balanstotaal van bijna 128 miljard (ultimo 2010) is SNS REAAL een van de grote bankverzekeraars in Nederland. De onderneming heeft ongeveer 7.100 medewerkers (fte's) en heeft haar hoofdkantoor in Utrecht.

Disclaimer
Dit persbericht bevat uitsluitend feitelijke informatie en dient niet te worden opgevat als een opinie of aanbeveling met betrekking tot de koop of verkoop van aandelen of andere effecten die zijn uitgegeven door SNS REAAL N.V. Dit persbericht bevat geen waardeoordeel of voorspelling met betrekking tot de financiële resultaten van SNS REAAL N.V. Als u geen persberichten van SNS REAAL wenst te ontvangen, dan kunt u een e-mail sturen naar info@snsreaal.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
SNS REAAL Corporate Communicatie Hendrik Jan Eijpe corporatecommunicatie@snsreaal.nl Mobiel: 06 - 12 88 51 00 Roland Kroes corporatecommunicatie@snsreaal.nl Tel: 030 - 291 48 18 Mobiel: 06 - 83 24 50 14 SNS REAAL Investor Relations Jacob Bosscha jacob.bosscha@snsreaal.nl Tel: 030 - 291 42 46 Victor Zijlema victor.zijlema@snsreaal.nl Tel: 030 - 291 42 47






---- --