Ingezonden persbericht


Andrea Vogel nieuwe Programma Directeur Ernst & Young Entrepreneur Of The Year

Rotterdam, 20 april 2011 - Andrea Vogel is door het bestuur van Ernst & Young Nederland benoemd tot Programma Directeur van het Ernst & Young Entrepreneur Of The Year programma in Nederland. De Ernst & Young Entrepreneur Of The Year Award is de grootste en meest prestigieuze ondernemersprijs van Nederland.

Andrea Vogel is partner in de accountantspraktijk en is gespecialiseerd in dienstverlening aan snel groeiende ondernemingen, familiebedrijven en start-ups. Zij volgt Wolfgang Paardekooper in de functie van Programma Directeur op, onder wiens leiding het programma uitgroeide tot dé ondernemersprijs in Nederland.

Dit jaar zal de Entrepreneur Of The Year verkiezing in Nederland voor de 16e keer plaatsvinden. Inmiddels is de inschrijving hiervoor gesloten en hebben ondernemers zich aangemeld. Op 24 mei vindt de nominatiedag plaats, waarop de kandidaten horen of zij genomineerd zijn. Deze ondernemers presenteren zich op 6 september in drie categorieën aan de onafhankelijk vakjury. De jury kiest hieruit de finalisten die doorgaan naar de galafinale op 8 oktober. De jaarlijkse winnaar van de Mastercategorie dingt mee naar de World Entrepreneur Of The Year Award die Ernst & Young jaarlijkse uitreikt in Monaco aan de meest succesvolle ondernemer onder de winnaars uit meer dan 50 landen.

Einde bericht