Ingezonden persbericht


20-04-2011

Jamie's reizen
Een kookboek vol avontuur

Jamie's reizen - Jamie Oliver
ISBN: 9789021550008
Prijs: ¤ 29,95

Nu in de winkels!

Jamie's reizen is Jamie's persoonlijke ontdekking van fantastische recepten uit zes verschillende Europese landen. Het is een spannend kookboek vol avontuur, met gerechten waarvoor Jamie zich liet inspireren door de indrukken die hij opdeed tijdens zijn reizen. Dit boek neemt je mee naar heerlijke plekken in Italië, Spanje, Griekenland, Marokko, Zweden en Frankrijk. In elk land proefde hij de ultieme klassiekers, maar ontdekte hij ook totaal nieuwe gerechten. Laat je verrassen door Jamie's reizen.

Relatief dicht bij huis valt nog zoveel te ontdekken. Jamie trekt eropuit en maakt kennis met nieuwe smaken, mensen en plekken op slechts een kleine afstand van Nederland. Zijn lekkerste culinaire ontdekkingen zijn te vinden in dit boek. Jamie geeft een aantal van de beroemdste en spannendste lokale gerechten een twist, waardoor jij in je eigen keuken ook een authentieke Spaanse paella, Marokkaanse tajine of Italiaanse risotto klaar kunt maken. Daarnaast vind je ook geheel nieuwe gerechten die Jamie onderweg tegenkomt op marktjes, in barretjes en aan tafel bij mensen thuis.

Doorbreek de dagelijkse sleur en droom van andere landen, culturen en smaken. Kook, eet, proef en geniet. Reis zelf af naar de inspirerende plekken uit dit boek, of geniet van Jamie's avonturen. Door de sfeervolle reisfoto's waan je jezelf al bladerend op vakantie... samen met Jamie. Overheerlijk!

Dit boek is veel meer dan een kookboek. Het is ook een uitnodiging om zelf deze plaatsen te bezoeken en de rijkdom aan smaken en eten in Europa te ontdekken. Het is de voorpret voor een fantastische vakantie of een heerlijke herinnering aan een gemaakte reis.

Het is ook het ultieme moederdagcadeau. Want dit zonnige en overheerlijke boek gun je toch elke moeder!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: