Ingezonden persbericht


's-Hertogenbosch, 20 april 2011


- - - PERSBERICHT - - -

Training in avonduren populair bij ICT Professionals Declarabele uren belangrijker dan vrije tijd

Steeds meer zelfstandig professionals (ZZP'ers) maar ook professionals in loondienst geven de voorkeur aan het volgen van trainingen in de avonduren. Belangrijkste motivatie is dat dit niet ten koste gaat van declarabele uren bij de klant.

Dat blijkt uit het aantal inschrijvingen en feedback van ICT professionals en bedrijven bij trainingen van RulersGroup. Als zaakwaarnemer voor ICT professionals verzorgt RulersGroup trainingen in de avonduren voor zowel zelfstandige professionals als professionals in loondienst als ook in-company trainingen. Het betreft uitsluitend trainingen die worden afgerond met een erkend APMG of EXIN examen.

Slagingsgarantie
Veel cursisten geven aan dat opdrachtgevers en werkgevers steeds meer waarde hechten aan het bezit van certificaten. Al heb je als professional de nodige ervaring, grote bedrijven en overheden eisen steeds vaker ook de juiste papieren. Erwin van Litsenburg, directeur trainingen bij RulersGroup geeft aan: "Dat professionals vooral ook op zoek zijn naar de juiste diploma's merken wij dagelijks. Sinds het invoeren van de slagingsgarantie voor onze trainingen is het aantal cursisten bijna verdubbeld. Cursisten nemen geen genoegen met alleen de nieuwe kennis, maar willen zekerheid dat ze dat bij hun werk- en opdrachtgevers kunnen aantonen".

Declarabele uren
"Eén van de belangrijke argumenten om trainingen in de avonduren te volgen is dat de klant er geen last van heeft", vervolgt Van Litsenburg. Overdag kan er namelijk gewoon gewerkt worden en daar is de klant naar op zoek. Bovendien levert het geen extra verlies van inkomsten, want de professional is declarabel. Dit argument geldt natuurlijk voor ZZP'ers die alles uit eigen zak betalen, maar ook voor ICT professionals die overdag worden gedetacheerd. "Daarom zien we de laatste tijd ook het aantal in-company aanvragen sterk toenemen", aldus Van Litsenburg.

Profiel cursisten
Dit bericht is gebaseerd op de reacties van professionals en klanten die in de afgelopen 2 jaar trainingen bij RulersGroup hebben afgenomen (500+). Het betreft voornamelijk ICT Professionals of organisaties waar hoofdzakelijk ICT Professionals in dienst zijn.

Door: Erwin van Litsenburg en Marcel Teunissen (www.rulersgroup.com)


- - - EINDE PERSBERICHT - - -

RulersGroup: RulersGroup is zaakwaarnemer voor ICT professionals. Zij brengt vraag en aanbod van tijdelijke ICT expertise op een eerlijke, transparante en eenvoudige wijze bij elkaar middels een unieke eenmalige bemiddelingsfee. Daarnaast ondersteunt RulersGroup ICT professionals bij het versterken van hun positie op de markt door het organiseren van ICT trainingen (PRINCE2, ITIL, ASL, BiSL en TMap) en het verbeteren van hun presentatie (o.a. op LinkedIn en met hun CV).

Meer informatie kunt u vinden op www.rulersgroup.com. Voor nadere informatie over dit persbericht of een afspraak voor een interview kunt u contact opnemen met Erwin van Litsenburg of Marcel Teunissen. Zij zijn te bereiken op 073-7003400 of via info@rulersgroup.com.

Relevante links

- Naar de pressroom: http://pressdoc.com/p/000ep7
- Naar RulersGroup: http://www.rulersgroup.com/training-in-avonduren-populair-bij-ict-professionals/


---- --