Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

De Hypotheekshop initieert nauwe samenwerking tussen Faster Forward en Nationale Hypotheekbond

De Hypotheekshop hecht veel waarde aan het informeren van haar klanten over mogelijke besparingen bij hypotheken en risicoverzekeringen. Om dit op een zo efficiënt mogelijke manier in te vullen heeft de keten het initiatief genomen om softwareleverancier Faster Forward en de Nationale Hypotheekbond bij elkaar te brengen. De nauwe samenwerking die hieruit is ontstaan, resulteert nu in een interessante nieuwe functionaliteit binnen het online software platform Faster Forward Elements.

De visie van De Hypotheekshop, informatievoorziening aan klanten binnen een efficiënte bedrijfsvoering, inspireerde beide partijen om de automatische signaalservice van de Nationale Hypotheekbond te integreren binnen Faster Forward Elements. Deze service geeft inzicht in besparingen bij het oversluiten van een hypotheek en besparingen op het gebied van overlijdensrisicoverzekeringen. Daarnaast geeft deze service informatie over alle klanten die verhuizen . De Nationale Hypotheekbond signaleert deze ontwikkelingen, waarna Elements dit signaal direct klaarzet voor de adviseur, zodat hij de consument vervolgens kan informeren via de bestaande e-mail, SMS of brieven functies binnen Faster Forward Elements.

Met deze nieuwe tool geeft De Hypotheekshop op een eenvoudige, efficiënte en praktische manier de juiste invulling aan de noodzakelijke informatievoorziening naar haar klanten als adviseur. Handig voor de adviseurs omdat het volledig is geïntegreerd binnen de bestaande software en zeer efficiënt is. Handig voor consumenten omdat zij naast een duidelijk en onafhankelijk advies ook verzekerd zijn van een alerte adviseur die hen waarschuwt wanneer er een besparing gerealiseerd kan worden.

EINDE PERSBERICHT