De Oranje Blazer Stijlvolle kleding met subtiel Nederlands accent


De Oranje Blazer – Stijlvolle kleding en accessoires met subtiel Nederlands accent

NAARDEN, 20110420 -- De Oranje Blazer introduceert een nieuwe lijn kleding en accessoires voor iedereen die het oranjegevoel wil uiten en tegelijkertijd stijlvol voor de dag wil komen. Met smaakvolle blazers, pullovers, polo’s en diverse accessoires met een oranje en rood-wit-blauw accent, verkrijgbaar via www.deoranjeblazer.nl, kan iedereen op elke (oranje)gelegenheid ‘in stijl’ voor de dag komen. Zoals op Koninginnedag, 4 of 5 mei, een borrel op de ambassade of tijdens een wedstrijd van Oranje, het WK of de Olympische Spelen.

Particulieren, bedrijven en sportbonden

Zowel particulieren in Nederland en daarbuiten als zakelijke klanten als Sportbonden, verenigingen en bedrijven, behoren tot de klantengroep van De Oranje Blazer. Zij kopen de producten uit het gevarieerde aanbod aan dames- en herenblazers, pullovers, polo’s en accessoires zoals bretels en manchetknopen (allemaal met een oranje of rood-wit-blauw accent). Daarnaast kunnen de producten ook worden gepersonaliseerd: denk aan het toevoegen van een club-of verenigingslogo.

Ronald Koeman

Eén van de eerste dragers van De Oranje Blazer was Ronald Koeman. Hij droeg de oranje blazer tijdens dé WK-finale voetbal tussen Nederland en Spanje. Tijdens een interview had hij de kraag overeind gezet, waardoor de subtiele rood-wit-blauwe accenten zichtbaar waren. Stijlvol, representatief en met echt oranjegevoel.

Over De Oranje Blazer

De Oranje Blazer is ontstaan vanuit de behoefte die bleek te bestaan onder Nederlanders én expats aan geschikte, stijlvolle kleding en accessoires die het oranjegevoel uitstralen. In samenwerking met Stephan Hielema (die zijn sporen in de modewereld dik verdiend heeft) is het idee van De Oranje Blazer ontstaan. De directie bestaat uit Johan Drost, ondermeer vice voorzitter van het Oranjecomité in Naarden, en Hanneke Kuipers.