OSyS-oplossing voor globale proceswijziging en incidentbeheer geselecteerd door Suncor Energy

RESTON, Va.--(BUSINESS WIRE)-- 20110420 --

Optimized Systems and Solutions, Inc. (OSyS) heeft vandaag aangekondigd dat Suncor Energy de OSyS Knowledge Management System (KMS) oplossing heeft geselecteerd voor wijzigingsbeheer(MOC) en incidentbeheer in haar gehele onderneming.

“Wij zijn erg verheugd over het feit dat Suncor OSYS heeft uitverkoren,” zei Cory Gendron, Regional VP Americas, “en wij zijn ervan overtuigd dat dit uitstekend aan hun specifieke eisen zal voldoen. KMS biedt een werkelijke verbonden omgeving waar alle belangrijke functies de actieresultaten zullen zien, de beste praktijken in real time gedeeld worden en er beslissingen kunnen worden genomen die op informatie berusten.”

“Onze KMS-oplossing wordt gebruikt om onderzoeksresultaten op te slaan zodat tracking, trending en kennisdeling mogelijk worden gemaakt. Alle partijen die hiervan de impact hebben ondervonden of die hierbij betrokken zijn, begrijpen correctieve maatregelen. Hierdoor wordt er voorkomen dat incidenten zich herhalen, met als resultaat een enorme uitsparing van kosten. Wij investeren veel in onze producten om te verzekeren dat deze het maximale rendement op investering leveren, en niet een korte termijnherstel waar bedrijven in enkele jaren al bovenuit gegroeid zullen zijn. Onze grote flexibiliteit voor activiteiten in alle maten en reikwijdtes, is een sterke factor die ons ten goede komt.”

OSyS zal ook implementatiediensten in de gehele Suncor onderneming leveren. KMS.netTM wordt door meer dan 30 grote bedrijven in de olie- en gasindustrie gebruikt. Hiermee worden de upstream, midstream en downstream bedrijfssectoren gedekt. Bedrijven die verantwoordelijk zijn voor 68% van de olieraffineercapaciteit in de V.S., maken gebruik van de KMS-oplossing van OSyS. Door het automatiseren van belangrijke zakelijke processen hebben organisaties met behulp van KMS minder tijd nodig voor het beheren van wijzigingen, het navolgen en corrigeren van acties, het uitwisselen van preventieve procedures, het uitvoeren van procesrisicoanalyses en audits van installaties, en voor het beheer van incidentonderzoek.

Goed geadverteerde industriële gebeurtenissen stimuleren veranderingen in de bedrijfsstrategie, waarbij meer de aandacht wordt gevestigd op het universele asset and risk management. De opvolging van de regelgeving voor milieugezondheid en veiligheid (EH&S) staat onder dezelfde druk. KMS.net is een effectieve procesbeheeroplossing waarmee bedrijven respons kunnen geven aan de voortschrijdende beleidsregelgeving en wisselende industriële normen.

AANTEKENINGEN aan Uitgevers:

  1. Optimized Systems and Solutions (OSyS) is een volledige dochteronderneming van Rolls-Royce Group plc en heeft 400 werknemers in dienst in de V.S., U.K., Qatar en Singapore. OSyS levert gegevensoplossingen en beheerde diensten aan een wereldwijd klantenbestand ter ondersteuning van belangrijke besluitvorming voor een hogere bedrijfsduurzaamheid.
  2. Operators die hoge waardegoederen beheren, passen de oplossingen van OSyS toe voor het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen, verhogen van prestaties, minimaliseren van risico, beheren van hun kosten en navolgen van regelgeving, waarbij zij zich ervan verzekeren dat hun zakenactiviteiten veilig en winstgevend zijn.
  3. OSyS beschikt over meer dan tien jaar ervaring in het leveren van bewezen, rijpe processen en hulpmiddelen zoals geïntegreerde elektronische procesveiligheidssystemen en gezondheidszorguitrustingsbeheer. Tot haar klantenbestand wereldwijd horen Fortune 100-bedrijven en meer dan 100 landen.
  4. De expertise van OSyS op het gebied van software engineering en informatietechnologie gecombineerd met een uitgebreide domeinkennis en bewezen processen, stelt klanten in staat proactiever te zijn, beslissingen te nemen die op meer informatie rusten, en problemen van hoge kosten te voorkomen. OSyS helpt klanten op veilige, betrouwbare en winstgevende wijze zaken te doen waarvan zij gunstige toekomstresultaten kunnen verwachten.
  5. Voor meer informatie kunt u terecht op de OSyS website op www.o-sys.com.
  6. Voor meer informatie over Suncor Energy kunt u terecht op www.suncor.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Optimized Systems and Solutions
Susyn Conway, +1 703-889-1329
Marketing en Communications Manager
conways@o-sys.com

fax: +1 703-889-1359