KRO

KRO Puberruil Z@pp: Adellijke Victor ruilt met Molukse Aaron

Uitzenddatum: 20/04/2011

In KRO Puberruil Z@pp ruilen kids van 11 en 12 jaar voor een paar dagen van leven. Ze stappen in de wereld van een leeftijdsgenootje, komen terecht in een nieuw gezin en nemen de hobby's en vriendjes van de ander over. KRO Puberruil Z@PP wordt gepresenteerd door Ajouad El Miloudi.

Boetje, de vader van Aaron zet geregeld een Molukse maaltijd op tafel. Voor het eten wordt er gebeden en daarna moet Aaron helpen met de afwas. Ook helpt Aaron zijn vader af en toe met zijn werk als schoonmaker op een camping in de buurt. Aaron is een echte PSV-fan. Samen met zijn vader bezoekt hij de wedstrijden van zijn favoriete voetbalclub. Met vrienden speelt Aaron vaak een potje voetbal of tafeltennis. Hij kan ook heel goed drummen, heeft elke week les en regelmatig een optreden. Als het aan Aaron ligt, speelt hij binnenkort in een bandje.

Victor woont in Ouderkerk aan de Amstel. Hij is 11 jaar en gek op cricket. Dit zit in de familie. Victor is namelijk van adel. Generatie op generatie beoefent de familie deze elitaire sport. Zijn vader is de coach van Victor's team en elke zondag oefenen de jongens in het Amsterdamse Bos. Victor heeft een broertje en een zusje. Hij en zijn zusje zijn allebei model en hebben in verschillende folders gestaan. Met zijn moeder filosofeert Victor 's avonds voor het slapengaan. Hij denkt veel na over het leven en over God. Victor bidt eigenlijk nooit, maar gaat wel af en toe naar de kerk. Victor heeft ook een artiestennaam: DJ Vicvipster. Victor is namelijk DJ en is gek op housemuziek. Hij draait regelmatig op feesten van leeftijdsgenoten en verdient hiermee een aardig zakcentje.

Zal Aaron zich ook `The Man' voelen achter de draaitafels en tijdens een fotoshoot? En wat vindt Victor van de Molukse gerechten van Boetje?

KRO Puberruil Z@pp aflevering 3, woensdag 20 april om 17.10 uur op Z@pp/Ned. 3. Herhaling van woensdag 22 september 2010.