Gemeente Enkhuizen

Accommodatie en vastgoed consultatieavond

De gemeente Enkhuizen is in een vergevorderd stadium met het ontwikkelen van het accommodatie- en vastgoedbeleidsplan. Doel van deze nota is voorwaarden te scheppen voor de optimalisering van binnen- en buitensportaccommodaties, sociaal- maatschappelijke accommodaties en vastgoedobjecten van de gemeente.

Op dinsdag 19 april is een consultatieavond gehouden. Instellingen die eerder voor de opstelling van deze nota zijn genterviewd n andere sociaal-maatschappelijke instellingen en groeperingen die bijvoorbeeld als gebruikers, exploitanten en/of beheerders te maken hebben met accommodaties en vastgoed in Enkhuizen, werden dan in de gelegenheid gesteld om een toelichting te krijgen op de inhoud van de conceptnota en hun opmerkingen daarover te plaatsen.

Het volledige conceptrapport is hier te downloaden. De presentatie van de consultatieavond kunt u hier downloaden.

Vervolg
Tot uiterlijk 10 mei worden de stakeholders en andere belanghebbenden in de gelegenheid gesteld om hun vragen en opmerkingen over deze nota per mail aan de gemeente te stellen, t.a.v. mw. Monica Popescu, projectleider accommodatie- en vastgoedbeleid, m.popescu@enkhuizen.nl. Uw vragen zullen daarna door de projectgroep worden beantwoord. Mocht u behoefte hebben aan mondelinge uitleg over passages in de nota of wilt u uw opmerkingen en suggesties mondeling toelichten, dan verzoeken wij u vriendelijk dit per mail aan te geven, m.popescu@enkhuizen.nl. Bij voldoende vraag en belangstelling wordt hiervoor op 3 mei een inloopdag gehouden.

Conceptnota accomodatie- en vastgoedbeleid download