Travel Unie International Nederland N.V.

OPEN DAGEN RIVIERCRUISESCHEPEN GROOT SUCCES

Ammerzoden, 19 april 2011 â In het weekend van 9 en 10 april hielden KRAS.NL en Goed Idee Reizen, onderdeel van KRAS.NL, open dagen op de riviercruiseschepen MS Allegro en MS Andante in de haven van Enkhuizen. Ruim 900 belangstellenden namen een kijkje aan boord van deze comfortabele schepen met vaarroutes door Nederland, België en Duitsland. Het nieuwe paradepaardje MS Allegro legde speciaal voor deze open dagen voor het eerst haar loopplank uit. Beide schepen varen exclusief voor KRAS.NL en Goed Idee Reizen.

Grote belangstelling
Onder grote belangstelling legde het MS Allegro voor het eerst haar loopplank uit tijdens de open dagen van KRAS.NL en Goed Idee Reizen. Ruim 900 mensen namen een kijkje aan boord van zowel het nieuwe schip als het zusterschip MS Andante. Alle ruimtes aan boord inclusief de verschillende typen hutten waren voor het publiek toegankelijk. Ook kregen de bezoekers een goede indruk van de catering aan boord; de aanwezigen werden in de watten gelegd met onder andere koffie met gebak en allerlei drankjes en hapjes. Het MS Allegro en het MS Andante van Calanda Riverline Cruises varen de komende jaren exclusief voor KRAS.NL en Goed Idee Reizen. De schepen voeren riviercruises uit door Nederland, België en Duitsland.

Nieuwe aanwinst
De MS Allegro is het nieuwste paradepaardje; het schip is geheel gemoderniseerd, biedt plaats aan 150 personen, heeft een personenlift naar alle dekken van het schip en beschikt over een eigen wellness en beautysalon. Het schip vaart negen verschillende routes, meestal vanuit Lelystad. De âMaidentripâ (eerste afvaart) staat op 23 april gepland naar Zuid-Nederland en Antwerpen. Het minstens zo moderne zusterschip Andante biedt plaats aan 92 personen, heeft ook een personenlift naar alle dekken van het schip en tien verschillende vaarroutes. Om het vaste land te ontdekken, is het mogelijk om aan boord fietsen te huren. De meeste vertrekken zijn vanuit Arnhem of Rotterdam. Bij de riviercruises zijn alle maaltijden en de reisbegeleiding inbegrepen.