Interbrew


RKC Waalwijk pakt laatste Bronzen Stier voor Beste Team

Breda, 20 april 2011 - RKC Waalwijk heeft slechts zeven wedstrijden nodig gehad om de vierde en laatste periodetitel in de Jupiler League seizoen 2010/2011 in de wacht te slepen.

Met het behalen van de Bronzen Stier voor het beste team laat RKC Waalwijk geen twijfel meer bestaan dat zij deel gaan nemen aan de Jupiler Play-Offs. Naast RKC Waalwijk hebben reeds FC Zwolle, FC Volendam en MVV Maastricht zich via een periodetitel geplaatst voor de Jupiler Play-Offs. Door de plaatsing op de eindranglijst zijn ook Helmond Sport en BV Veendam al zeker van deelname aan de Jupiler Play-Offs.

In totaal strijden acht Jupiler League clubs en twee Eredivisie clubs voor twee plaatsen in de Eredivisie in het seizoen 2011-2012. Met afgelopen seizoen de spectaculaire overwinning van SBV Excelsior op Sparta Rotterdam, beloven ook dit jaar de Jupiler Play-Offs weer een waar spektakel te worden.

Op zondag 29 mei wordt duidelijk welke twee teams komend seizoen in de Eredivisie spelen.

Naast de Jupiler Play-Offs is de strijd om het kampioenschap van de Jupiler League nu ook volledig losgebarsten. Aanstaande vrijdag staan de nummers één en twee lijnrecht tegenover elkaar in Zwolle. Om 20.00 uur wordt de wedstrijd FC Zwolle RKC Waalwijk dan ook live uitgezonden op Eredivisie Live.