Home

Start verkoop De Binnentuinen

15 april 2011 -

Ruim 130 belangstellenden

Op donderdagavond 14 april startte Bouwfonds Ontwikkeling de verkoop van een aantal nieuwe fases in nieuwbouwproject De Binnentuinen in Wateringse Veld. De plannen bestaan uit rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa's. In totaal zijn er ca. 60 woningen in verkoop genomen.

De bijeenkomst vond plaats van 19.00 tot 21.00 uur in het verkoopcentrum aan het Oosteinde, maar al ruim voor tijd stonden de mensen voor de deur. GeĂŻnteresseerden konden zich laten informeren in het woningaanbod en over de mogelijkheden van deze nieuwe woningen. De Binnentuinen wordt een complete wijk met een groot voorzieningenaanbod, zoals onder andere een winkelcentrum met twee supermarkten, een sporthal en twee scholen en kinderopvang.

De Binnentuinen

Door het wisselende woningaanbod, ontstaat er een grote diversiteit aan kwaliteitswoningen. De Binnentuinen wordt een wijk met jaren '30 uitstraling. Brenda Tholens, Verkoopmanager bij Bouwfonds Ontwikkeling: 'De uitstraling en architectuur van deze nieuwe woningen is geheel in lijn met het stijlvolle beeld van de jaren '30. Straatbeelden met gevarieerde architectuur, daken met rode of antracietgrijze pannen, fraai ontworpen tuinmuren en parkeeroplossingen buiten het zicht van de openbare ruimte. Doordat er al een deel gerealiseerd is, kunnen mensen goed zien hoe het wordt. Ontzettend leuk, als je zulke leuke reacties krijgt!' Prijzen liggen tussen EUR259.850,- v.o.n. en EUR 734.850,- v.o.n. Kijk voor meer informatie op www.debinnentuinen.nl .