ROC Friese Poort

Topper en BPV-Uitblinker in Drachten

20 april 2011

Maandag 18 april vond in de vestiging Drachten een spetterende Topper en BPV-Uitblinker verkiezing plaats. De kantine was voor deze verkiezing omgetoverd tot een studio `ROC Friese Poort Draait Door'. De avond werd mede georganiseerd door de deelnemers Televisie- en Mediaproductie. Het resultaat mocht er zijn. De `uitzending' was zelfs live te volgen via internet! Een mooie mogelijkheid voor iedereen die niet aanwezig kon zijn in de studio.

De deelnemers die als Topper(s) of BPV-Uitblinker waren genomineerd lieten deze avond leuke en interessante presentaties zien. Uiteindelijk kon er maar één Topper en één Uitblinker worden gekozen. Voor de jury een moeilijke taak. Tijdens het juryberaad waren er diverse optredens in de vorm van live muziek en een Fokke en Sukke-item. Maar ook tafelheer Paul de Jong en sidekick Conrad Berghoef hielden de spanning erin.

Robert Veenstra, voorzitter van SC Heerenveen, kwam uiteindelijk met het verlossende woord. Het team Audio Visuele Productie werd tot Topper gekozen van deze vestiging. BPV-Uitblinker van ROC Friese Poort Drachten werd Marissa van der Walle. Beide winnaars maken kans om ook gekozen te worden als overall winnaars.