FloraHolland


In beeld bij KOA Rijnsburg

RIJNSBURG (20 april 2011) - FloraHolland Rijnsburg beschikt nu ook in KOA over productfoto's gemaakt door aanvoerders. Een logische stap, omdat steeds meer klanten via KOA inkopen en hiermee de rol van volledige aanbodinformatie steeds belangrijker is geworden. Een productfoto die een betrouwbaar beeld geeft van de werkelijke partij is dan ook een must! Wanneer een aanvoerder geen productfoto meestuurt, wordt een standaard VKC foto getoond in KOA. Wanneer aanvoerders productcodes gebruiken met de term `overig' of `gemengd' wordt er geen foto getoond, ook niet in het klokfront in de mijnzaal.

De afgelopen week is er met succes getest door de Gebr. Zandbergen en C.J. Vianen. Beide klanten, gevestigd bij FloraHolland Rijnsburg, zijn zeer tevreden met de productfoto's van aanvoerders in KOA.

Voor het tonen van de productfoto's van aanvoerders, heeft de gebruiker minimaal KOA versie 4.42 nodig. Deze versie 4.42 en de extra handleiding hoe de productfoto's aan te zetten, kunt u downloaden vanaf het handelsportaal in KOA.
De productfoto's kunnen alleen getoond worden indien u inlogt via internet (VPN), en niet via ISDN.

Klanten die al gebruik maken van de internetversie dienen bij het inloggen het juiste profiel te kiezen: `Rijnsburg VPN'. Indien u het profiel `Rijnsburg' kiest, logt u in via ISDN en maakt u onnodig extra kosten. Voor een goede weergave van de aanvoerderfoto's heeft u per KOA aansluiting een bandbreedte van minimaal 2 Mb nodig.