Gemeente Lingewaard


Inventarisatie accomodaties gemeente Lingewaard

Er is een notitie voorbereid om een integraal en samenhangend beleid van accommodaties voor Sociaal-Cultureel en Maatschappelijke activiteiten op te stellen. Doelstelling is om het gebruik van ruimten te optimaliseren en om financiële middelen efficiënter in te kunnen zetten. Het inventariseren van het huidige gebruik is daarbij de eerste stap.

Indien u hiervoor bent uitgenodigd (via e-mail of post) is uw inbreng hierbij van groot belang.
Wij vragen u in dat geval om bijgaande inventarisatielijst in te vullen en deze voor 3 mei a.s. in te sturen.Dit kan via de mail naar i.kok@lingewaard.nl.

download Inventarisatie accomodaties gemeente Lingewaard

Hoe verder?
De inventarisatie wordt gepresenteerd aan de gemeenteraad tijdens de Politieke Markt van 1 juni a.s. Deze datum is nog onder voorbehoud. U wordt van harte uitgenodigd deze informatiebijeenkomst bij te wonen. Na de politieke markt worden alle gegevens verwerkt en aan u teruggekoppeld. Hiervoor wordt een bijeenkomst in de maand september 2011 gepland. U ontvangt hierover een nader bericht.

Meer weten?
Mocht u vragen hebben of nadere informatie, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Beleid- en Project Ontwikkeling, team sociaal beleid dhr. W. Bijker, tel: 026-3260255 of mevr. I. Kok, tel: 026-3260265.