Gemeente Bernheze


Evaluatie project `Sportieve School' Bernheze

Actieve kennismaking tussen school en sport(vereniging)

`Sportieve School' biedt basisschoolleerlingen in Bernheze sinds 1999 de kans om kennis te maken met verschillende takken van sport zoals tennis, karate, hockey en basketbal. Hiervoor zijn zowel mogelijkheden tijdens de gymles op school als op de sportvereniging.

In het schooljaar 2009/2010 zijn in totaal 1559 kinderen bereikt! Sportieve School is een project van de Nederlandse Sport Alliantie (NSA) en wordt aangeboden door de gemeente Bernheze.

Aangezien het project in Bernheze inmiddels ruim tien jaar loopt, willen de gemeente en NSA via een evaluatieonderzoek achterhalen wat de exacte succesfactoren zijn van het project. Met als uiteindelijke doel om het project nog beter aan te laten sluiten bij de wensen en behoeften van de betrokkenen. Dit onderzoek wordt uitgevoerd onder alle betrokkenen bij het project `Sportieve School' in de gemeente. Voor een waardevolle uitkomst van het onderzoek is een zo hoog mogelijke respons van groot belang. Wij roepen daarom ouders en leerlingen van de deelnemende scholen op om hun stem over het project te laten horen.

De digitale vragenlijst is te vinden op
www.sportieveschool.nl/onderzoek en kan tot 28 april 2011 worden ingevuld. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Vul de vragenlijst in en maak kans op een prijzenpakket voor de hele klas, namelijk een mooi sportshirt met de eigen namen van de kinderen.

Met de resultaten uit het onderzoek wil de NSA de kwaliteit en effectiviteit van het project verbeteren. Een uitkomst waar uiteindelijk ook de kinderen in Bernheze hun voordeel mee doen.

www.sportieveschool.nl

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35