Ingezonden persbericht


Persbericht Beerze Bulten, 20 april 2011

Onverwachte hitte laat zwembaden (en camping) vollopen

Het wordt een ongekend warme Pasen dus de eerste zwembaden zijn direct aan de slag gegaan om de buitenbaden vol te krijgen en open te gooien voor publiek. Zo ook Beerze Bulten.

Met de hoogste spoed is hun buitenbad schoongemaakt en gevuld, want de verwachting is dat het de drukste Pasen in het bestaan van Beerze Bulten wordt. "We zullen vast niet volledig bezet zijn en er is nog wel plaats, maar normaal hebben we een bezetting van 50%. Wij verwachten dat het nu ruim 70% wordt. Een mooie opsteker!", aldus Gerrit-Jan Hagedoorn directeur Beerze Bulten.

Beerze Bulten heeft ook het animatieteam alweer op volle toeren draaien en het restaurant omgetoverd tot een brasserie met een geheel nieuwe kaart. Als klap op de vuurpijl worden de Youpi! Lodges, die de laatste weken uitgebreid in het nieuws zijn geweest, voor het eerst verhuurd. "Wij zijn benieuwd wat de gast van deze nieuwe manier van kamperen vindt. Wij zijn er helemaal klaar voor en de eerste klap is een daalder waard. Het seizoen begint succesvol!"

----------