Ingezonden persbericht

Schijndel, 20 april 2011

Festivalvrijdag Paaspop uitverkocht, nog kaarten voor zaterdag en zondag

Extra festivaldag eerste jaar direct groot succes

De vrijdag van Paaspop is uitverkocht. 12.000 festivalgangers hebben een kaartje in de voorverkoop gekocht voor de eerste festivaldag van Paaspop 2011. Op zaterdag en zondag is er dagelijks plek voor 15.000 bezoekers. Let wel: voor deze twee dagen zijn op dit moment nog wel kaarten verkrijgbaar!

Het is dit jaar voor het eerst dat ook de vrijdag van het Paasweekend bij Paaspop wordt betrokken. Het festival is daarmee uitgegroeid tot een driedaags evenement. Bezoekers kunnen gedurende het hele weekend genieten van ruim 150 nationale en internationale live-acts, verdeeld over tien podia. Daarnaast kent het festival nog een uitgebreide randprogrammering met diverse activiteiten. Paaspop biedt een totaalprogramma met muziek, theater en andersoortig amusement en vindt plaats op 22, 23 en 24 april op festivalterrein de Molenheide in Schijndel.

Met Anouk als grote publiekstrekker op de vrijdag ging de voorverkoop in december direct voortvarend van start en heeft zich de afgelopen maanden op constante wijze voortgezet. Mede met dank aan het huidige ideale festivalweer, dat volgens de voorspellingen tot en met het weekeinde aanhoudt, heeft de verkoop van tickets recent nog een stevige impuls gekregen. Dit effect is nog niet uitgewerkt, de organisatie verwacht de komende dagen nog veel kaarten te verkopen voor de zaterdag en de zondag. De capaciteit ligt voor deze dagen wat hoger ten opzichte van vrijdag, namelijk 15.000 bezoekers dagelijks.

Paaspop is de traditionele opener van het festivalseizoen en duurt dit jaar voor het eerst drie dagen. Meer dan 150 pop-, rock-, dance-, theater- en amusementsacts op 11 podia, waaronder Anouk, Guus Meeuwis, Alain Clark, Go Back to the Zoo, Triggerfinger, DeWolff, Golden Earring, Danko Jones, Tiga, Dr. Lektroluv, Boom Chicago en Alex Agnew staan op het programma. De vrijdag is volledig uitverkocht, maar er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor de zaterdag en zondag, respectievelijk voor EUR 59,- (voorverkoop) en EUR 64,- (dagkassa) en EUR 69,- (voorverkoop) en EUR 74,- (dagkassa). Tevens zijn er nog combitickets voor zaterdag en zondag verkrijgbaar, voor EUR 79,- in de voorverkoop en EUR 84,- aan de dagkassa. Voor de camping kunnen aparte kaartjes gekocht worden voor EUR 15,- per stuk. Op www.paaspop.nl is uitgebreide informatie over de voorverkoop te vinden.



Ingezonden persbericht