Ingezonden persbericht


Besluiten algemene vergadering van aandeelhouders SNS REAAL N.V. 20 april 2011

Utrecht, 20 april 2011

De algemene vergadering van aandeelhouders van SNS REAAL N.V. heeft op 20 april 2011 de jaarrekening van SNS REAAL N.V. over het boekjaar 2010 vastgesteld. De vergadering heeft de leden van de Raad van Bestuur decharge verleend voor hun bestuur over het boekjaar 2010. De vergadering heeft daarnaast de leden van de Raad van Commissarissen die in 2010 in functie zijn geweest decharge verleend voor het toezicht op dit bestuur.

De heer Lagerweij en de heer Van de Kraats zijn herbenoemd als lid van de Raad van Commissarissen. De heren Muller en Van de Kar zijn per vandaag teruggetreden als lid van de Raad van Commissarissen. Direct na afloop van de algemene vergadering van aandeelhouders heeft de Raad van Commissarissen de heer Overmars tot vice-voorzitter benoemd.

De Raad van Commissarissen van SNS REAAL N.V. bestaat per vandaag uit:


* Rob Zwartenddijk (voorzitter)


* Piero Overmars (vice-voorzzitter)


* Charlotte Insinger


* RobRobert-Jan van de Kraats


* Jaap Lagerweij

* Jos Nijhuis


* Herna Verhagen

⤤¢ Ludo Wijngaarden


* Vacature

Ook de overige in stemming gebrachte voorstellen zijn door de algemene vergadering van aandeelhouders aangenomen. Een overzicht van alle voorstellen die zijn aangenomen is te vinden via www.snsreaal.nl.

Over SNS REAAL

SNS REAAL is een innovatieve dienstverlener op het gebied van bankieren en verzekeren die zich vooral richt op de Nederlandse retailmarkt, inclusief het mkb. Het aanbod bestaat uit drie kernproductgroepen: hypotheken en vastgoedfinanciering, sparen en beleggen, en verzekeren. Vanuit een lange traditie voelt SNS REAAL zich verbonden met de Nederlandse samenleving. Met een balanstotaal van bijna ¤ 1288 miljard (ultimo 2010) is SNS REAAL een van de grote bankverzekeraars in Nederland. De onderneming heeft ongeveer 7.100 medewerkers (fte's) en heeft haar hoofdkantoor in Utrecht.

Disclaimer

Dit persbericht bevat uitsluitend feitelijke informatie en dient niet te worden opgevat als een opinie of aanbeveling met betrekking tot de koop of verkoop van aandelen of andere effecten die zijn uitgegeven door SNS REAAL N.V. Dit persbericht bevat geen waardeoordeel of voorspelling met betrekking tot de financiële resultaten van SNS REAAL N.V.