Gemeente Apeldoorn

Agenda
collegeleden

Een overzicht van activiteiten van woensdag 20 april t/m zondag 1 mei 1 pagina

Woensdag 20 april

15.30 uur
Burgemeester mr. G.J. de Graaf opent de vernieuwde speeltuin aan de Aletta Jacobsstraat. Het verouderde terrein is, dankzij een aantal betrokken omwonenden, omgetoverd tot een speelplek voor de kleintjes. Plaats: Speeltuin, Aletta Jacobsstraat in Apeldoorn.

Woensdag 27 april

16.00 uur
Wethouder P. Blokhuis spreekt bij de opening van de expositie "Met mij alles goed - van litteken naar taal" van GGNet. De expositie is een initiatief van de Landelijke Stichting Zelfbeschadiging, museum Het Dolhuys en GGZ Verpleegkunde van Hogeschool INHolland. Plaats: Kapel GGNet-terrein, Deventerstraat 459 in Apeldoorn.

19.30 uur
Wethouder J.C.G. Wegman spreekt tijdens het afscheid van mevrouw W. ten Broeke, secretaris van het Grote Kerk Koor. Na 37 jaar lidmaatschap, waarvan 27 jaar als secretaris, legt zij haar werkzaamheden neer. Plaats: Gebouw Irene, Koninginnelaan in Apeldoorn.

Donderdag 28 april

12.30 uur
Burgemeester mr. G.J. de Graaf opent het jaarlijkse RC Golftoernooi. De opbrengst van dit toernooi zal ten goede komen van het Wilhelmina Ziekenhuis te Utrecht. Plaats: Golf- en Businessclub "De Scherpenbergh", Albaweg 43 in Lieren.

Vrijdag 29 april

08.30 en
11.00 uur
Burgemeester mr. G.J. de Graaf verricht de jaarlijkse uitreiking van de Koninklijke Onderscheidingen aan inwoners van Apeldoorn. Plaats: Balzaal Museum Paleis Het Loo in Apeldoorn.

12.00 uur
Wethouder P. Blokhuis plant de eerste plant van het project "Vierkant tuinieren". Het idee achter "vierkant tuinieren" is tuinieren in verhoogde bakken, bedoeld voor mensen die gebruik maken van de dagopvang van het Koningin Wilhelmina Hof, maar ook voor de bewoners boven het KWH. Plaats: Steunpunt Koningin Wilhelmina Hof, Essenkamp 33 in Uddel.