Politiebond ACP

LFNP: Checklist functieonderhoud beschikbaar

Politiecollega's kunnen vanaf vandaag (donderdag 21 april) gebruikmaken van de checklist functieonderhoud. Een digitaal hulpmiddel in het kader van de brief uitgangspositie. Deze brief vormt het startpunt voor de overstap naar het Landelijk Functiegebouw Nederlandse Politie (LFNP) en wordt rond deze periode door de personeelsafdeling van het eigen korps aan de collega's verzonden. Met de digitale checklist kan iedere collega, aan de hand van enkele vragen, individueel nagaan of het aanvragen van functieonderhoud naar aanleiding van de brief uitgangspositie zinvol is.

Deze checklist (wizard) is een digitale keuzehulp die door de ACP en de andere drie landelijke politievakbonden gezamenlijk is ontwikkeld. De checklist is beschikbaar via acp.nl/checklist. Klik hier om direct gebruik te maken van de checklist.

Spreekuren

Natuurlijk zijn collega's ook van harte welkom op de spreekuren over de brief uitgangspositie die van 26 april tot en met 4 mei door de IBB-ers (individuele belangenhartigers) samen met een jurist uit Leusden worden gehouden. Meer informatie over de spreekuren van de ACP staat in dit nieuwsbericht.

Actualiteit

Houd voor de meest actuele gegevens over het LFNP de website van de ACP in de gaten (www.acp.nl/actueel) en/of volg onze Twitteraccount via www.acp.nl/twitter

---

21/04/11 10:25

---