Sint Franciscus Gasthuis
* April »

* 22 apr 2011

Franciscus Vriendenfonds viert Pasen met patiënten

Ook dit jaar bracht de paashaas een bezoek aan het Sint Franciscus Gasthuis op donderdagmiddag 21 april 2011 op initiatief van het Franciscus Vriendenfonds. De paashaas startte zijn bezoek bij de jonge patiëntjes op de Kinderafdeling en wipte vervolgens verder naar de andere verpleegafdelingen.

[Paashaas%20brengt%20bezoek%20aan%20Kinderafdeling_internet.JPG?hid=img ;ar=0] De paashaas werd met open armen ontvangen door patiënten van jong tot oud. Er werd uiteraard iets lekkers uitgedeeld en kinderen ontvingen een speelgoed paasei.
Ziek zijn rondom of tijdens feestdagen is niet leuk. Het Franciscus Vriendenfonds speelt hierop in door patiënten hiermee afleiding te bieden.

Aangenaam verblijf

Dat beetje meer voor patiënten, dat is waar de vrienden voor zorgen! Het Franciscus Vriendenfonds heeft als doelstelling om het verblijf van patiënten in het Sint Franciscus Gasthuis zo aangenaam mogelijk te maken. Zo is het Franciscus Vriendenfonds hard bezig om een speciale kindvriendelijke wachtruimte op de Spoedeisende Hulp te realiseren. Meubilair in vrolijke speelse kleuren, speelgoed en een tv met dvd-speler helpen kinderen om het leed te doen vergeten.

Meer informatie vindt u op de website: www.franciscusvriendenfonds.nl.