Ingezonden persbericht


PERSBERICHT, april 2011

Starwood en ISS tekenen
schoonmaakovereenkomst

ISS Cleaning Services verzorgt per direct het schoonmaakonderhoud bij het Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center en Hotel Pulitzer in Amsterdam. Hiertoe hebben Starwood Hotels Nederland en ISS een meerjarige overeenkomst getekend. Zowel het Sheraton Amsterdam Airport Hotel als Hotel Pulitzer zijn onderdeel van de wereldwijde hotelketen Starwood Hotels & Resorts.

Het Sheraton Amsterdam Airport Hotel is het enige hotel met directe toegang tot de aankomst- en vertrekhallen van Schiphol. De roomattendants van ISS verzorgen hier het schoonmaakonderhoud van de hotelkamers. Daarnaast wordt het schoonmaakonderhoud van de algemene ruimten verzorgd door de ISS schoonmakers. Hotel Pulitzer in Amsterdam is een uniek 5-sterren hotel dat opgebouwd is uit 25 authentieke 17de en 18de eeuwse grachtenpanden. In dit Amsterdamse hotel zijn de ISS medewerkers alleen verantwoordelijk voor de schoonmaak van de hotelkamers. Alle medewerkers staan onder leiding van ISS supervisors.

Resultaatgerichte schoonmaak en het leveren van supervisors zijn belangrijke zaken waarmee ISS Starwood Hotels Nederland ervan overtuigd is de juiste leverancier te zijn voor de hoogwaardige kwaliteit die Starwood Hotels Nederland van haar leveranciers verlangt. "Wij zijn er trots op om met deze opdracht onze dienstverlening bij hotels in het topsegment verder te kunnen uitbouwen", aldus Ronald Boesjes, commercieel directeur Corporate Accounts bij ISS Facility Services.

Over Starwood Hotels & Resorts Wordwide Inc.

Starwood Hotels & Resorts is één van de grootste Hospitality en Leisure bedrijven ter wereld met 1000 hotels in meer dan 100 landen. De volgende hotels behoren tot Starwood Hotels & Resorts; St. Regis®, The Luxury Collection®, W®, Westin®, Le Méridien®, Sheraton®, Four Points by Sheraton®, AloftSM, ElementSM. Voor meer informatie, bezoek onze website www.starwoodhotels.com/pressclub

Over ISS Facility Services
ISS Facility Services is één van de grootste facilitaire dienstverleners in Nederland en onderdeel van de wereldwijde ISS Group. Er werken ruim 18.000 professionals bij ISS en het staat daarmee in de top 10 van grootste werkgevers in Nederland. ISS realiseerde in 2009 een omzet van 459 miljoen euro. ISS verdeelt haar diensten over vijf pijlers: Catering Services, Cleaning Services, Support Services, Property Services en Security Services. Deze diensten worden ook geïntegreerd aangeboden. Ons doel: de klant ontzorgen zodat hij zich maximaal kan richten op zijn core business. ISS Facility Services is actief in 53 landen, heeft wereldwijd ruim 500.000 professionals in dienst die werken voor ruim 200.000 klanten.