Ingezonden persbericht


MOCE 2011 groot succes: weer meer bezoekers

PERSBERICHT

Rotterdam, 21 april 2011. Woensdag 20 april vond in het Beurs-WTC in Rotterdam de vijfde editie plaats van het Navingo Maritime & Offshore Career Event. De organisatie mocht maar liefst 2.796 bezoekers verwelkomen, bijna vijfhonderd bezoekers meer dan vorig jaar.

De drukbezochte opening werd dit jaar verricht door Giovanni van Bronckhorst, die traditioneel de scheepsbel luidde, waarmee het officiële startschot voor het evenement werd gegeven.

Organisator Navingo BV mocht bijzonder veel positieve reacties van zowel exposanten als bezoekers in ontvangst nemen. Vooral in de loop van de ochtend en het begin van de middag bleken de gangpaden overvol. Exposanten spraken van een groot aantal gericht geïnteresseerde bezoekers en waren tevens verheugd over de aanwezigheid van vele goede gekwalificeerde kandidaten. Sommige bedrijven mochten rekenen op honderden inschrijvingen. Bezoekers waren verrast door de verscheidenheid aan aanwezige bedrijven en de carrièremogelijkheden zij boden. Ook dit jaar werden veel bezoekers voorzien van cv- en sollicitatieadvies in de MaritiemeVacatureBank.nl-Kubus en mochten ook de bedrijfs- en productpresentaties rekenen op veel bezoekers. Nieuw dit jaar was het speeddaten, wat ook bijzonder goed werd bezocht en gewaardeerd door bezoekers en exposanten.

www.maritimeoffshorecareerevent.com
Op www.maritimeoffshorecareerevent.com vindt men onder meer algemene informatie en foto's van MOCE2011. Informatie over de editie in 2012 zal na de zomer bekend worden gemaakt op deze website.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Het Navingo Maritime & Offshore Career Event 2011 richt zich op werkgelegenheid en opleiding in de onderstaande sectoren Binnenvaart, Havens, Jachtbouw, Marine, Maritieme arbeidsbemiddeling, Maritieme dienstverlening, Maritieme toeleveranciers, Offshore, Olie & Gas, Energie, Opleiding, Training & Onderwijs, Scheepsbouw & Reparatie, Visserij, Waterbouw & Dredging, Watersport en Zeescheepvaart.




Ingezonden persbericht