Officiële opening reactiveringlocatie Laurens Avanze

Persbericht van Laurens

Op vrijdag 22 april 2011 om 11.30 uur wordt de nieuwe reactiveringlocatie Laurens Avanze aan de 's-Gravenweg 355 in Capelle aan den IJssel officieel geopend. Avanze is een kleinschalige locatie voor ouderen, die tijdelijke zorg nodig hebben om te herstellen en reactiveren na een operatie, ongeval of ernstige ziekte. Bij Avanze is alles gericht op herstel en reactivering in een stimulerende omgeving.

Kleinschalig
Laurens Avanze is een kleinschalige reactiveringlocatie met 24 ruime eenpersoons zit/slaapkamers met eigen douche en toilet. Elke kamer is voorzien van een televisie, telefoon en internetaansluiting. De locatie beschikt over een sfeervolle gemeenschappelijke woonkamer, een gezellige activiteitenruimte, een fitnessruimte, een restaurant met eigen keuken en een tuin.

Monumentale boerderij
Laurens Avanze bevindt zich op een landelijke locatie aan een prachtige oude polderweg in Capelle aan den IJssel. Op loopafstand bevinden zich het Schollebos, een kinderboerderij en een golfbaan. De stijlvolle inrichting van de in 2010 verbouwde monumentale boerderij past daarmee helemaal bij de ambiance van de omgeving.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de mogelijkheden om te herstellen en te reactiveren in Laurens Avanze? Neemt u dan contact op de klantadviseurs van Laurens via gratis telefoonnummer 0800 588 78 of kijk op www.laurens.nl

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

*

Links:
http://www.laurens.nl



Razende Robot Reporter