Ingezonden persbericht


Donderdag 21 april

CVK TALENT NIGHT - D'DRIVE PRESENTEERT

19:30 uur

Vrijdag 22 april

LEAVES' EYES

+ MIDNATTSOL + SIN7SINS + LYONITE (Cd presentatie)

19:30 uur

Zaterdag 23 april

BACK TO THE 70'S 80'S & 90'S!

21:00 uur

Zondag 24 april

SPEELMAN EN SPEELMAN

15:00 uur


---

CABARETPOP, GOTHICMETAL en BACK TO 70'/80's/90's in HET BOLWERK, SNEEK

Met Speelman & Speelman en Leaves Eyes, Middnatsol en Lyonite Cd-presentatie

Voor ieder wat wils dit weekend in Poppodium Het Bolwerk in Sneek. We beginnen dit weekend op donderdag 21 april met een presentatie van de opleiding D'Drive tijdens de CVK Talentnight. Op vrijdag 22 april staat de gothicmetal met internationale grootheden Leaves'Eyes en Midnattsol. Lyonite zal de 22ste hun nieuwe cd presenteren. Op zaterdag 23 april is het weer tijd om de gouwe ouwe hits en dansschoenen tevoorschijn te halen, want Het Bolwerk gaat weer Back To The 70's/80's/90's! Op zondagmiddag 24 april wordt je tenslotte vermaakt met absurde scènes, pittige crosstalks en verrassende liedjes van Speelman en Speelman, bekend van onder andere Weekie wat een weekie bij Giel op 3FM. Variatie voor iedereen!

Op vrijdag 22 april wordt Het Bolwerk opgeschud door de top van de gothicmetal. Talloze gothic bands zijn de afgelopen jaren uit de grond gestampt, maar de blijvertjes laten meestal ook horen waarom ze nog steeds bestaansrecht hebben, wat natuurlijk ook geldt voor Leaves Eyes. Trends komen en trends gaan, maar wat goed is blijft bestaan. Zo ongeveer gaat het ook in de muziek. Rond 2004 kwam het debuut Lovelorn uit en sindsdien timmert de band succesvol aan de weg. Leaves Eyes staat voor sfeervolle symfonische muziek die afgewisseld worden met diepe grunts van zanger Alexander Krull. Main support is folkmetalband Midnattsol, die hun nieuw te verschijnen plaat komen promoten. Local support is van Lyonite, die hier hun officiële cd-presentatie doen!

Zaterdag 23 april wordt het weer tijd voor een dansje! Terugverlangen naar de hoogtijdagen van Michael Jackson, Bee Gees, Nirvana en KC & The Sunshine Band is niet langer nodig, want BACK TO THE 70s, 80s & 90s brengt je alle muzikale hoogtepunten. Dus gooi je haar los op I Was Made For Loving You van KISS, doe je beste dansmoves op Faithless en de Macarena, of ga los op Teen Spirit!

Op zondag 24 april wordt je vanaf 15.00 uur muzikaal smakelijk vermaakt door Speelman en Speelman. Als theaterliefhebber ken je ze al. Als cabaretfan ook. En als 3FM-luisteraar kan je er ook niet om heen door hun 'Weekie wat een weekie' bij Giel. Speelman en Speelman is overal. En ze gaan op tour, met een volledige vijfkoppige band. Niet langs het pluche van de theaters, maar in een busje langs de zweterige popzaaltjes overal in Nederland om lekker te rocken. Dus als je van absurde scènes, pittige crosstalks en verrassende liedjes houdt is Speelman en Speelman helemaal iets voor jou!