Gemeente Coevorden

Fietsverkoop Ben Kwijt op nieuwe locatie

woensdag 20 april 2011
Ben Kwijt Klik om te vergroten

Ben Kwijt

Ben Kwijt organiseert op vrijdag 22 april 2011 een openbare fietsenverkoop. Dit is de eerste verkoop op de nieuwe locatie aan het Noordeind 4 in Emmen. Ben Kwijt heeft de loods aan de Weerdingerstraat verlaten.

Sinds maandag 4 april worden gevonden fietsen gestald in de loods aan het Noordeind 4 in Emmen. GeĂŻnteresseerden zijn hier van 9:00 uur tot 12:00 uur welkom. Ben Kwijt biedt circa 55 fietsen van diverse merken en types aan. De bezoekersingang van de fietsenloods bevindt zich aan de linkerzijde van de loods van het stukadoorsbedrijf Tappel & de Haas op de kruising van het Noordeind met de Weerdingerstraat en de N381 (Frieslandroute). Automobilisten kunnen de loods bereiken via de weg parallel aan het Noordeind, deze weg is toegankelijk via de Langgrafweg (tegenover het TinQ tankstation).

Iets gevonden? Iets verloren? Meld het bij Ben Kwijt! Ben Kwijt registreert en beheert gevonden fietsen voor de gemeenten Emmen, Coevorden en Borger - Odoorn en ook voor de Friese gemeente Opsterland. Iedereen kan bij Ben Kwijt een melding maken van een gevonden of een verloren voorwerp. Ben Kwijt is bereikbaar via de website, www.benkwijt.nl, het telefoonnummer (0900) 2365945, aan de balie van het ServicePUNT op de treinstations in Emmen en Coevorden of aan de balie van het gemeentehuis in Beetsterzwaag (Friesland).