Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 22-04-2011

Tilburgse (24) overleden na verkeersongeval

BREDA: Een gehandicapte 24-jarige Tilburgse vrouw is donderdagavond in het Amphiaziekenhuis, locatie Molengracht, overleden aan de gevolgen van een verkeersongeval dat 's middags rond 17.00 uur plaats vond op rijksweg A-58. Het slachtoffer werd in een taxibus vervoerd. Door een verkeersongeval viel zij uit haar rolstoel en liep daarbij ernstig hoofdletsel op.

Een 59-jarige Tilburger reed met zijn taxi, ingericht voor
gehandicaptenvervoer, over de rijksweg A-58 vanuit Breda in de richting van Tilburg. Voor hem reed een 21-jarige Rotterdammer. Door de noodzaak van het verkeer moest de Rotterdamse automobilist remmen. De Tilburger remde ook, maar kon zijn voertuig niet op tijd tot stilstand brengen. Hij raakte met de voorzijde van zijn auto de achterzijde van de auto van de Rotterdammer. De 24-jarige passagier is kennelijk door het ongeval uit haar rolstoel gevallen en / of met haar lichaam voorover geslagen. Zij liep ernstig letsel aan haar hoofd op. Zij overleed rond 22.30 uur in het ziekenhuis.

Verkeersongevallen analisten van de politie hebben een sporenonderzoek ingesteld. Ook is er telefonisch contact geweest met de
Arbeidsinspectie en de Inspectie Verkeer en waterstaat.

Politie onderzoekt inbraak supermarkt

TETERINGEN: Vannacht is rond 05.00 uur ingebroken in een supermarkt op de Scheperij. Met een moker werd aan de voorzijde een ruit ingeslagen. In de winkel werd achter de servicebalie een kast met tabakswaren opengebroken. Een getuige spreekt over twee daders die beiden een donkere broek aanhadden en een trui met capuchon. Zij reden weg in een kleine zwartkleurige auto. De politie stelt een onderzoek in.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 22-04-2011 15:48 | © Regio Midden en West Brabant |