Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Tilburg

Tilburg, 22-04-2011

Tilburgse opgepakt voor diefstal handtas

TILBURG - De politie heeft gisteravond een 40-jarige Tilburgse vrouw aangehouden. Ze wordt verdacht van diefstal van een handtas. Een 42-jarige stadsgenote ontdekte rond 18.15 uur, kort nadat ze vertrokken was uit een horecagelegenheid aan de Wandelboslaan dat ze haar handtas vergeten was. Op het parkeerterrein bij de eetgelegenheid zag ze een vrouw bij een auto staan. Deze vrouw sloot op dat moment de kofferbak van de auto. Ze sprak haar aan nadat bleek dat de tas niet meer aanwezig was. Er ontstond tussen beide vrouwen een woordenwisseling omdat de 40-jarige haar geen toestemming gaf om in de kofferbak van de auto te kijken. Door mondelinge druk van een omstander opende ze de kofferbak. Onder een kleed trof de eigenaresse haar tas aan. De politie werd geïnformeerd die de 40-jarige meenam.

Medewerker supermarkt aangehouden voor oplichting

TILBURG - De politie heeft gisteren een 24-jarige man uit Breda aangehouden. Hij wordt verdacht van oplichting cq. diefstal in dienstbetrekking.

Agenten werden gistermiddag door een bedrijfsleider van een supermarkt aan de Lovense Kanaaldijk geïnformeerd dat een 24-jarig personeelslid diverse emballagebonnen had weggenomen. De zaak kwam aan het licht toen hij de bonnen in een ander filiaal inleverde. De man is daarover aangesproken. Hij bekende de diefstal. Tegen hem wordt proces verbaal opgemaakt. Naast een bekeuring kreeg hij zijn ontslag.

Politie stelt onderzoek in na brand in woning

TILBURG - De politie stelt een onderzoek in na een brand in een woning aan de Sallandstraat. Even na 04.00 uur vanmorgen belden omwonenden van een woning in de Sallandstraat de hulpdiensten en de meldde een uitslaande woningbrand. De brandweer en politie spoedden zich ter plaatse. In de woning was een hevige rookontwikkeling. Er was niemand in het pand aanwezig. Gezien het brandbeeld sluit de politie
brandstichting niet uit.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 22-04-2011 13:16 | © Regio Midden en West Brabant |