Politie Kennemerland

Drankrijders aangehouden

KENNEMERLAND, 22-04-2011

HAARLEM, 21 april - De politie heeft een 63-jarige automobilist aangehouden op de Westergracht, nadat hij onder invloed van alcohol had gereden. De Haarlemmer werd om 20:45 aan de kant gezet en na een blaastest bleek dat hij had gedronken. Tegen de man is proces verbaal opgemaakt.

HOOFDDORP, 22 april - De politie heeft een 31-jarige bromfietser aangehouden die onder invloed van alcohol had gereden. De bromfietser moest rond 02:40 uur nabij de recreatieplas Toolenburg een blaastest afleggen, waarop hij werd aangehouden. De 31-jarige Hoofddorper bleek ernstig onder invloed van alcohol en tegen hem is proces verbaal opgemaakt.

HEEMSTEDE, 21 april - De politie heeft rond 21:00 uur een 51-jarige Heemstedenaar aangehouden, nadat hij onder invloed van alcohol had gereden. De man liep tegen de lamp op de Kerklaan, waar de politie een blaastest afnam. Hieruit bleek dat deze automobilist onder invloed verkeerde. De man werd aangehouden en tegen hem is proces verbaal opgemaakt.

BENNEBROEK, 21 april - De politie heeft rond 20:00 uur op de Binnenweg een automobilist aangehouden die onder invloed van alcohol had gereden. De man werd aangehouden en de politie nam hem mee naar het bureau in Heemstede voor een ademanalysetest. Hieruit bleek dat de man de maximaal toegestane limiet had overschreden en tegen hem werd proces verbaal opgemaakt.