Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - MELKWEG AMSTERDDAM

KRAAK & SMAAK
Kraak & Smaak album releaseparty & clubtour

Melkweg * donderddag 28 april * 21:00 uur * ¤15,- + lidm.

Kraak & Smaak zal op 22 april hun derde studio album 'Electric Hustle' aan de wereld presenteren. Om dit te vieren geeft K&S op 28 april een officiële album releaseparty in de Melkweg te Amsterdam, met als speciale gasten o.a. John Turrell en Janne Schra. Na deze show volgt er in mei een clubtour door Nederland.. De eerste single 'Call up to Heaven' featuring Lex Empress is inmiddels verkrijgbaar via iTunes.

Het nieuwe album 'Electric Hustle' is een meer electronisch album dan de voorgangers, maar heeft nog steeds die vertrouwde Kraak & Smaak swing. Zo horen we o.a. Kraak & Smaak's live vocalisten Lex Empress op verschillende tracks en MC Sebastian, de voor een doorbraak staande Britse blueszanger John Turrell, de soulvolle stem van Romanthony (bekend van o.a. Daft Punk's 'One More Time'), Janne Schra (Schradinova en ex-Room Eleven) en die van de New Yorkse funklegende Lee Fields. Ook Fred Wesley, de legendarische trombonist van James Brown doet mee.

Naast de reguliere live shows zal Kraak & Smaak ook live te horen en te zien zijn op 21 april in 'De Wereld Draait Door', 22 april bij Giel Beelen op 3FM en op 29 april bij Edwin Evers op radio 538.

De voorverkoop van de officiële album releaseparty in de Melkweg gaat as. woensdag 16 maart van start. Kaarten voor de clubtour zijn inmiddels verkrijgbaar via onderstaande adressen.

Kraak & Smaak clubtour
Do 28 apr Melkweg-Amsterdam www.melkweg.nl
Vr 13 mei Burgerweeshuis-Deventer www.burgerweeshuis.nl Za 14 mei W2-Den Bosch www.w2.nl
Vr 20 mei Bibelot-Dordrecht www.bibelot.net
Za 21 mei Tivoli De Helling-Utrecht www.tivoli.nl
Vr 27 mei Luxor Live-Arnhem www.luxorlive.nl
Za 28 mei Hedon-Zwolle www.hedon-zwolle.nl


---