FloraHolland


Nu ook online hulp bij prijsbepaling via FloraHolland e-Trade

FLORAHOLLAND (22 april 2011) - FloraHolland e-Trade geeft, aangesloten kwekers, nu ook online hulp bij het bepalen van de prijs en het in de markt zetten van hun product. Met een overzichtelijk dashboard die de marktsituatie weergeeft en de mogelijkheid geeft om klokprijzen op te halen. Hierdoor kunt u als kweker uw prijs zelf beter inschatten. Vandaag is deze nieuwe versie van FloraHolland e-Trade in productie genomen en voor alle kwekers die aangesloten zijn beschikbaar. Deze online hulp is een aanvulling op de persoonlijke ondersteuning die FloraHolland biedt aan haar kwekers.

Directe link naar het eigen aanbod
Naast het dashboard zijn er meer verbeteringen doorgevoerd. Vanaf vandaag is het mogelijk een directe link te maken naar het kwekersaanbod in FloraHolland e-Trade. Kwekers kunnen nu een directe mailing versturen of op hun website een directe link plaatsen naar het aanbod in FloraHolland e-Trade. Handelaren aangesloten bij FloraHolland e-Trade kunnen het beschikbare aanbod direct bestellen. Bloemisten en andere eindklanten zien alleen het assortiment dat de kweker zelf heeft ingevuld. Voor bestellingen kunnen zij terecht bij hun handelaar en exporteur.

Ondersteuning bij daghandel
Wilt u meer informatie over de ondersteuning die FloraHolland e-Trade kan bieden aan uw daghandel? Neem dan contact op met uw dag- en weekhandelaar.

FloraHolland e-Trade is het digitale handelsplatform van FloraHolland voor snijbloemen. Kijk voor meer informatie op
www.florahollandetrade.com.