Gemeente Eindhoven

Commissie `second opinion ambtelijke huisvesting' brengt advies uit

In opdracht van de Eindhovense gemeenteraad heeft een door de raad ingestelde commissie onderzoek gedaan naar de ambtelijke huisvesting. De commissie bestaat uit de heren J. Astrego, G. Coonen en J. Smeets. Het advies is vooralsnog vertrouwelijk.

Second opinion

Op 8 februari 2011 is door indiening van een initiatiefvoorstel door de gemeenteraad besloten om een second opinion te laten uitbrengen op het dossier locatiekeuze ambtelijke huisvesting. Dit om te laten onderzoeken of de locaties TD-gebouw en Stadhuisplein geschikt (te maken) zijn voor ambtenarenhuisvesting op de lange termijn.

Vertrouwelijk

Op donderdag 21 april is in een besloten vergadering van de commissie Ruimte & Vastgoed het advies aan de raad en het college aangeboden.

Op woensdag 27 april wordt tijdens een vergadering van de commissie R&V het raadsvoorstel `Locatiekeuze (middel)langetermijnhuisvesting ambtelijke organisatie en voorbereidingskrediet' samen met het advies van de commissie `second opinion ambtelijke huisvesting' besproken. Bij aanvang van deze vergadering zal de vertrouwelijkheid en geheimhouding als eerste agendapunt aan de orde komen.