Honderden aanmeldingen communities servicemonteurs en accountmanagers

Persbericht van Pon Power BV

Grote behoefte aan delen van kennis en ervaringen met vakgenoten

Honderden aanmeldingen voor nieuwe online communities servicemonteurs en accountmanagers

Maar liefst 326 servicemonteurs en accountmanagers hebben zich op één dag als lid ingeschreven voor de nieuwste online ontmoetingsplaatsen voor deze beroepsgroepen: www.deaccountmanagers.nl en www.deservicemonteurs.nl. Tijdens de Navingo Maritime & Offshore carrièrebeurs van afgelopen woensdag, met 3000 bezoekers een zeer belangrijke beurs in de maritieme sector, zijn de twee nieuwe initiatieven op het gebied van social media gelanceerd. De behoefte om online met vakgenoten contact te hebben en kennis en ervaringen te kunnen delen is groot.

Vliegende start
Reint Dragt, HR Directeur van Pon Power en initiatiefnemer: "Wij zijn blij met de grote animo voor de nieuwe platforms en ondersteunen deze actief. In de praktijk merkten we namelijk dat er een grote behoefte bestond om online met vakgenoten in een besloten online omgeving met vakgenoten in contact te staan en kennis en ervaringen te kunnen delen. Vanuit deze vraag hebben wij deze initiatieven opgepakt om een ontmoetingsplaats te creëren van én voor collega's. De gedachte achter de platforms past helemaal in het hedendaagse en moderne social media tijdperk. Mensen willen zich tegenwoordig rondom hun interessegebied verenigen".

Over De Accountmanagers en De Servicemonteurs
De nieuwe online platformen De Accountmanagers en De Servicemonteurs brengen in beide beroepsgroepen startende en ervaren accountmanagers respectievelijk servicemonteurs bij elkaar. Door deze online ontmoetingsplekken blijven leden op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen op deze vakgebieden en kunnen zij zo praktijkgerichte kennis verzamelen, delen en elkaar inspireren. Men kan berichten plaatsen en discussies starten, als ook foto's en video's uploaden. Het doel van de communities is om de vakkundigheid van de leden nog beter te maken, als individu maar zeker ook samen.
Lid worden van de communities kan via www.deservicemonteurs.nl of www.deaccountmanagers.nl.

Over Pon Power
Pon Power is de officiële dealer van Caterpillar motoren in Nederland. Met deze Caterpillar motoren biedt Pon Power totaaloplossingen voor het efficiënt en betrouwbaar omzetten en beheersen van energie. Of het nu de aandrijving van een schip of machine betreft, een (nood)stroomaggregaat of een complete warmtekrachtinstallatie. Pon Power biedt klanten een efficiënte oplossing van topkwaliteit met Caterpillar motoren als degelijke, economische en betrouwbare krachtbron.

Links:
http://www.youtube.com/watch?v=wmvxr19p9Uk
Organisatie info:

Pon Power BV