Politie Gelderland-Midden

Winkel in Arnhem overvallen

Publicatiedatum: 22-4-2011 10:02:46

ARNHEM - Twee nog onbekende jongens hebben vanochtend, vrijdag 22 april, rond kwart voor tien een winkel aan de Huissensestraat overvallen. Daarbij is voor zover bekend niemand gewond geraakt. De politie is nog naar de daders op zoek.

Rond kwart voor tien werd bij de politie gemeld dat de overval zojuist had plaatsgevonden. Onder dreiging van een steekwapen zou er geld zijn buitgemaakt waarna de daders te voet vertrokken richting Huissensestraat.

Blanke jongens
Van de daders is bekend dat het om twee blanke jongens gaat van ongeveer 15 a 16 jaar, beiden zouden met een buitenlands accent hebben gesproken. Een van hen droeg een beige petje en een grijs met zwart en wit gestreept shirt, waarop een gele streep op de borst. Van de ander is bekend dat ook hij een grijs met zwart gestreept shirt droeg met korte mouwen. De daders zouden een oranje plastic tas dragen met opschrift `Supercoop'. De politie onderzoek de zaak en roept getuigen op te reageren. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook op 0800-7000.

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053


---