Arriva


Gratis OV-chipkaart met kortingsproduct voor inwoners Veendam

Met ingang van 1 mei heeft Veendam weer een treinverbinding! De komst van de trein wordt gevierd en daarom doet de provincie Groningen inwoners van Veendam een aantrekkelijk introductieaanbod.

Gratis OV-chipkaart met het Arriva kortingsproduct Inwoners van de gemeente Veendam kunnen bij het loket van het gemeentehuis in Veendam tot 01 juli 2011 een gratis anonieme OV-chipkaart halen. Wij hebben het gratis Arriva kortingsproduct (t.w.v. EUR 17,50) alvast voor u op deze kaart gezet. Wilt u liever het gemak van een persoonlijke OV-chipkaart ervaren, dan liggen er ook aanvraagformulieren klaar waarmee u een gratis persoonlijke OV
-chipkaart kunt aanvragen. Voor beide aanbiedingen geldt: wees er snel bij, want op is op!

Gratis opladen van Arriva kortingsproduct op uw OV-chipkaart Reist u al met de OV -chipkaart of heeft u een persoonlijke OV
-chipkaart
aangeschaft, dan kunt u tot 01 juli 2011 gratis het Arriva kortingsproduct opladen bij een verkoop- en oplaadautomaat van Arriva. Met dit product profiteert u een jaar lang van 40% korting op uw reizen in de daluren.

Voorwaarden

* De gratis OV-chipkaart met het gratis Arriva kortingsproduct geldt alleen voor inwoners van Veendam. Bij het loket van het gemeentehuis wordt er gevraagd om uw adresgegevens in te vullen.
* Er kan maar één persoonlijke of anonieme OV-chipkaart per persoon worden aangevraagd.

* Het aanvraagformulier voor de gratis persoonlijke OV-chipkaart dient u uiterlijk voor 1 juni terug te sturen.
* Uw persoonlijke OV-chipkaart wordt binnen 15 werkdagen naar het opgegeven adres verstuurd.

* Voor de actie geldt OP=Op

Geschreven op 18 april 2011