Talis


Laatste woningen te huur op voormalig circusterrein Hatert

Wonen met alle voorzieningen bij de hand.
circusterrein

Belangstellenden voor de nieuwe huurappartementen op het voormalige circusterrein in de Nijmeegse wijk Hatert opgelet! Er zijn nog maar een paar woningen te huur. De nieuwbouw ligt ideaal wat betreft voorzieningen in de buurt: er valt zorg te regelen op loopafstand en het winkelcentrum en openbaar vervoer zijn ook vlakbij.

De oplevering van het vijf verdiepingen tellende appartementencomplex op het terrein tussen de Cort van der Linden-, de Couwenberg- en Thorbeckerstraat is juni. De woningen zijn ruim en licht en hebben twee slaapkamers. Bovendien hebben ze een serre die bij de woonkamer te betrekken is. Het zijn kortom comfortabele woningen die zeer geschikt zijn voor 55-plussers. Ze zijn toegankelijk voor rolstoelen. De zorg in de buurt is in handen van dienstverlenende instellingen zoals SWON en ZZG Zorggroep, in een gebouw tegenover het appartementencomplex. Vijfentwintig appartementen in het nieuwbouwplan hebben een huurprijs van EUR 575,00 voor tien stuks is de huurprijs EUR 647,50. Een aantal woningen is al verhuurd.

Duurzame energie

De energievoorziening in het nieuwe gebouw is speciaal: er is een collectieve installatie die werkt op aardwarmte. Het systeem maakt gebruik van de constante temperatuur van grondwater diep onder de grond en kan de appartementen verwarmen en koelen. De bewoner regelt dit zelf. Het systeem is milieuvriendelijk en zorgt dat huurders besparen op kosten voor reguliere warmtebronnen zoals aardgas. Ze betalen niet meer dan met een eigen verwarmingsketel. Het warme water dat uit de kraan komt wordt geleverd door middel van een zonneboiler.

Meer informatie

Heeft u nog vragen heeft over het huren van een appartement op het circusterrein in Hatert? Belt u dan met mevrouw G. Özdemir van Talis, telefoon (024) 352 39 11 of mail via postbus@talis.nl. Ben er wel snel bij, want wie het eerst komt, heeft de meeste keuze. Hartelijk welkom in een nieuw stukje Hatert!