Gemeente Aalsmeer

onderscheiding voor algemeen directeur Boulangerie de France

Hoge Franse onderscheiding voor algemeen directeur Boulangerie de France

De heer J.W.A.C van Liempt, algemeen directeur van de Boulangerie de France, heeft op donderdag 21 april een Franse onderscheiding gekregen. De Franse ambassadeur in Nederland heeft deze onderscheiding uitgereikt. Het gaat om de Orde van Verdienste voor de Landbouw Chevalier de L'Ordre du Mérite Agricole. Dhr. Van Liempt krijgt deze onderscheiding voor zijn verdiensten voor Frankrijk. Boulangerie de France is gevestigd in de gemeente Aalsmeer.

Sinds 1984 haalt Boulangerie de France al het echte originele Franse brood in huis, gewoonweg omdat Frans brood het lekkerst is. Boulangerie de France heeft niet geprobeerd de Franse bakker te imiteren, want een Nederlander komt nooit achter het Franse geheim. Boulangerie de France is een vooraanstaande naam in bake-off brood. Deze traditionele broodproducten komen, diepgevroren en in een ruim assortiment, rechtstreeks uit Frankrijk. Ze doen met deze aanpak ook zaken in het buitenland.

De bijeenkomst vond plaats in de Raadzaal van de Gemeente Aalsmeer in aanwezigheid van Burgemeester Litjens. Voor deze gelegenheid wapperde tevens een Franse vlag voor het gemeentehuis.