Ingezonden persbericht


Persbericht

---

Amsterdam, 22 april 2011
Jimmy Alter gaat samenwerking aan met Britain

Jimmy Alter, hét platform voor liefhebbers van muziek, gaat per direct een samenwerking aan met street fashion shops Britain. Via een speciale actie-omgeving maken gebruikers maandelijks kans op een complete Britain make-over. Om kans te maken op deze prijs moeten leden zoveel mogelijk stemmen via social media verzamelen.

De speciale actie-omgeving is binnen de Jimmy Alter website geïmplementeerd en biedt een uitgebreide integratie met sociale netwerken. Om kans te maken op de make-over moeten de leden van Jimmy Alter aangeven waarom zij de prijs verdienen èn via social media zoveel mogelijk stemmen verzamelen. Pamela Neelis, hoofdredactrice Jimmy Alter: "Net als Britain spreekt Jimmy Alter een jonge, eigenzinnige en uitgesproken doelgroep aan. De merken die Britain verkoopt behoren tot de favorieten van Jimmy leden. De Jimmy Alter website is nog niet zo lang geleden in een compleet nieuw jasje gestoken en de samenwerking met Britain past hier perfect bij."

De maandelijkse winnaar wordt door Britain uitgenodigd voor een volledige make-over en bijbehorende fotoreportage. Deze wordt via de actiepagina en overige Jimmy Alter kanalen, zoals narrowcasting, Twitter, Facebook, Hyves en de nieuwsbrief verspreid. Britain wakkert de campagne aan via haar eigen kanalen, waaronder de e-mail database, flyers en de Britain website.

De speciale actie-omgeving is te bekijken via: http://www.jimmyalter.nl/britain

Over Jimmy Alter

Jimmy Alter is dé community voor jonge muziek liefhebbers waar de nieuwste bands worden besproken. Dit wordt aangevuld met exclusieve interviews, foto's, filmpjes, concerten en prijzen voor leden. Jimmy vertoont zich echter niet alleen op het web. Hij organiseert ook allerlei andere activiteiten, zoals showcases, afterparties, focusgroups, prijsvragen, guerilla acties, meet & greets, en streetteam acties. Daarnaast beschikt Jimmy Alter over verschillende media kanalen, waaronder een actieve Twitter account, narrowcasting en Facebook.

Over Britain

Britain, met winkels in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Utrecht en Enschede, werd 20 jaar geleden opgericht. In 2009 werd de webshop Go-Britain.nl gelanceerd. In de winkels en in de webshop worden verschillende street fashion labels als Adidas, Vans, Nike, Converse en Dickies verkocht. Britain is onderdeel van Britain Group Nederland B.V.