Politie Zeeland


---

628-2011 Vlissinger beroofd van zijn geld
In zijn woonplaats is zaterdagmorgen een 56-jarige Vlissinger beroofd van zijn geld door een hem onbekende man. Dit gebeurde omstreeks 10.30 uur in de Spuistraat.
Het slachtoffer wilde juist in zijn auto stappen toen hij in gebrekkig Engels werd aangesproken door een man. Die wilde geld met hem wisselen. Toen de man aangaf dat hij niet kon wisselen werd hij bedreigd en moest zijn geld afgeven. Hierna liep de dader weg, vermoedelijk richting het centrum. Het slachtoffer bleef ongedeerd maar was wel hevig geschrokken.

Signalement:
Man van ca. 1.75 cm lang met een Oost-Europees uiterlijk. Hij had kort, bruin stekelhaar en is tussen de 30 en 35 jaar oud. Droeg een beige jas en donkere broek. Hij sprak gebrekkig Engels.

Bent u getuige geweest van deze straatroof of kunt u meer informatie verschaffen over de dader? Bel dan met de politie op 0900-8844.


Aanvulling persbericht 627-2011 Aanhouding wegens vernieling, Middelburg
De fietsen die aan de Pottenbakkerssingel in het water zijn gegooid, zijn door de politie eruit gehaald.
Gaat om een viertal fietsen die nu op het politiebureau staan te wachten op hun eigenaar. Dus mist u uw fiets die eerst nog aan de Pottenbakkerssingel stond? Kom dan langs op het bureau op Achter de Houttuinen.

---- --