Ingezonden persbericht



---



PERSBERICHT
Den Haag, 11 november 2010

KANE: SINGLES ONLY NAAR AHOY ROTTERDAM

Op zaterdag 23 april 2011 geeft Kane een groot "Singles Only" concert in Ahoy Rotterdam. Het wordt een geweldige avond om naar uit te kijken met alle 24 singles die de band ooit uitbracht van de allereerste hit "Where do I go now" uit 1999 tot "High Places" in 2010. De kaartverkoop voor dit concert start op 20 november 2010 om 10.00 uur.

De aanleiding van dit concert is het in het voorjaar te verschijnen verzamelalbum "Singles Only" met alle 24 uitgebrachte singles van de band. In navolging van het succesvolle concert op het Java-eiland afgelopen juni zal er weer een afterparty zijn met DJ Ronald Molendijk.

"Dat we mazzelaars zijn weten we, maar dat we nu weer een vervolg kunnen geven aan die geweldige SINGLES ONLY-gigs, deze keer in Ahoy Rotterdam is fantastisch!!! 2,5 uur zullen we al onze singles in volgorde van release spelen. Geloof me, die glimlach begint bij 'Where do I go now?' en eindigt ver voorbij 'High Places!', aldus Dinand Woesthoff.

In 2009 hield de band al eerder een drietal "Singles Only" concerten in een stijf uitverkocht Paradiso. Toen ter gelegenheid van haar tienjarig bestaan. Met lovende kritieken, uitzinnig publiek en mooie herinneringen neemt Kane "Singles Only" nu mee naar een gloednieuw Ahoy Rotterdam.


2010 Is een uitermate geslaagd jaar voor Kane. Een uitverkochte No Surrender club- en theatertour, een uitverkocht Java-eiland, een Edison voor "Beste Song 2010" voor 'No Surrender', twee 3FM awards, de Rembrandt en een TMF Award voor "Beste Live Act". Een aaneenschakeling van hoogtepunten voor de band. Momenteel staat de nieuwste single "High Places" featuring Ilse DeLange hoog in diverse charts.
3FM PRESENTEERT KANE SINGLES ONLY
PROGRAMMA: SUPPORT ACT, KANE, RONALD MOLENDIJK

23 APRIL 2011 - AHOY, ROTTERDAM
DEUREN OPEN: 19.00 uur | AANVANG: 20.00 uur | EINDE: 24.00 uur PRIJS: v.a. E35,- excl. servicekosten
MEER INFORMATIE OP: WWW.KANE.NL
POWERED BY: Sp!ts
De kaartverkoop start op 20 november 2010 om 10.00 uur via Ticketservice,


0900 300 1250 (45cpm), VVV, Free Record Shop en de bekende voorverkoopadressen.

------------------------------------------------EINDE----------------------------------------------

NOOT VOOR DE REDACTIE /

Ingezonden persbericht