Politie Gelderland-Zuid

Getuigen gezocht van doorrijden na aanrijding

Nijmegen, 23-04-2011 o De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding die vrijdagavond rond 22.00 uur heeft plaatsgevonden tussen twee scooters op de kruising Wolfkuilseweg met de Oude Graafseweg en Floraweg. Een 54-jarige man en 18-jarige vrouw uit Beuningen raakten daarbij gewond.

Voor zover nu bekend reed de 54-jarige man vanaf de Graafseweg linksaf de Wolfkuilseweg in. Achterop zat de 18-jarige vrouw. Toen hij de kruising naderde, zag hij dat vanuit de linkerzijstraat van de kruising een scooter met daarop twee jongens, hen met hoge snelheid naderde. Er ontstond een aanrijding waarbij de 54-jarige man en 18-jarige vrouw ten val kwamen. De man raakte daardoor even buiten bewustzijn. De jongens gingen er vervolgens op de scooter vandoor.

De man liep letsel op aan zijn been en de 18-jarige vrouw raakte gewond aan haar nek en rug. Beiden werden voor behandeling naar het UMC St. Radboud Ziekenhuis gebracht.

Getuigenoproep
De afdeling Verkeersongevallenanalyse heeft ter plaatse onderzoek gedaan. Inmiddels heeft de politie al met enkele getuigen gesproken. Van de jongens op de scooter is een summier signalement bekend. Ze zouden tussen de 15 en 25 jaar oud zijn, donker gekleed en één van hen droeg een bomberjack. Hebt u rond 22.00 uur de aanrijding zien gebeuren op de kruising Wolfkuilseweg met de Oude Graafseweg en Floraweg? Heeft u daarbij de jongens en/of het kenteken van de scooter gezien? Neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.
(10)

Laatst gewijzigd 23-04-2011 11:40 | © Regio Gelderland-Zuid |