Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Nunspeet - Twee mannen aangehouden in bezit drugs         |

De politie heeft in de nacht van vrijdag 22 op zaterdag 23 april twee mannen (19- en 21-jaar) uit de gemeente Elburg aangehouden. In de auto, waarin de twee zaten, werd drugs aangetroffen.


Surveillerende agenten zagen omstreeks 02:15 uur de auto met hoge snelheid over de Elburgerweg in Nunspeet rijden. De automobilist werd hierop aangesproken. Agenten roken direct een wietlucht en stelden een onderzoek in. In de auto werd een zakje weed en vermoedelijk een zakje met harddrugs aangetroffen. Beide inzittenden zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Van de 19-jarige automobilist is een bloedproef afgenomen. De uitslag hiervan is over enkele dagen bekend. Tegen de mannen is proces-verbaal opgemaakt.


2011054381-1

|     |Vaassen - Fietser gewond na aanrijding auto               |

Een 12-jarig meisje uit Vaassen is vrijdagmiddag 22 april gewond geraakt. De fietser kwam op de Laan van Fasna in Vaassen in aanrijding met een auto.


De hulpdiensten kregen omstreeks 17:35 uur de melding van de aanrijding. Het meisje fietste over het fietspad in de richting van de Laan van Fasna. Zij stak de weg over en kon niet meer op tijd remmen voor een auto van links. Hierdoor ontstond een aanrijding waarbij de fietser gewond raakte. Zij is met letsel aan schouder en been door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


2011054256-1

|     |Ermelo - Aanrijding tussen brommer en auto                |

Een 19-jarige brommerrijder raakte vrijdagavond 22 april gewond nadat hij op de Stationsstraat in Ermelo in aanrijding kwam met een auto. Zijn 17-jarige bijrijder liep ook verwondingen op.


De hulpdiensten kregen omstreeks 22:30 uur de melding van de aanrijding. De 19-jarige jongen reed op zijn brommer vanuit het centrum richting Horsterweg. De auto reed in tegengestelde richting en sloeg linksaf de Dirk Staalweg in. Hier ontstond een frontale botsing tussen de brommer en de auto. De 19-jarige brommerrijder en zijn 17-jarige bijrijder raakten hierbij gewond. Zij zijn met onbekend letsel door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


2011054389-1


EINDE BERICHTEN


-----------------------

(





(



---- --