Politie Noord- en Oost Gelderland


|Apeldoorn - kop-staartbotsing op de A1 | |

Vrijdagochtend 22 april vond er een kop-staartbotsing plaats op de A1 ter hoogte van Kootwijk. Drie auto's botsen op elkaar. Twee automobilisten liepen nekklachten op en zijn onderzocht door ambulancepersoneel. Een 18-jarige vrouw uit Haaksbergen raakte bij de aanrijding gewond en is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


De hulpdiensten kregen omstreeks 11:20 uur de melding van de aanrijding. Op de A1 ter hoogte van Kootwijk ontstond een file in de richting van Amsterdam. De 18-jarige automobiliste merkte deze file te laat op en kon niet meer op tijd remmen. Zij botste tegen de auto voor haar. Deze auto schoot hierop door en botste tegen de voorligger. De bestuurders van de voorste auto's liepen hierbij nekklachten op. Zij zijn door ambulancepersoneel onderzocht en konden hun weg vervolgen. De 18-jarige automobiliste raakte gewond. Zij is met onbekend letsel door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


2011054172-1

|     |Apeldoorn - Portemonnee weg na insluiping                 |

Op donderdag 21 april vond er een insluiping plaats in een woning aan de Anklaarseweg in Apeldoorn. Er is onder meer een portemonnee ontvreemd.


Een Apeldoornse vond de portemonnee op het dak van haar schuur en bracht deze naar het spreekuur van de wijkagent. Dankzij deze vondst kon de wijkagent de portemonnee terugbrengen naar de eigenaresse. De portemonnee is vermoedelijk donderdag weggenomen uit een woning aan de Anklaarseweg.


2011054091-1


EINDE BERICHTEN


-----------------------

(





(



---- --