Ingezonden persbericht


()


Trotseer de sneeuw in bikini of zwembroek
Alpbachtal opent zomerseizoen met 'Mountain Beach Party'

Den Haag, 30 maart 2011

In Alpbachtal Seenland (Tirol) weten ze er zelfs in de sneeuw een zomers feestje van te maken. Op zaterdag 23 april vindt op de Wiedersbergerhorn in Alpbachtal de 'Mountain Beach Party' plaats. Met coole beats, zomerse badmodeshow en tropische cocktails wordt het winterseizoen afgesloten en het zomerseizoen ingeluid.

Beachparty Skigebiet Alpbachtal
Het winterseizoen nadert zijn einde. In Alpbachtal vieren ze dat door het zomerseizoen te verwelkomen met de 'Mountain Beach Party'. Op zaterdag 23 april gaat vanaf 11.00 uur het feest op de Wiedersbergerhorn van start. Durf je de uitdaging aan en kom je in je meeste 'coole' zomerse outfit, dan krijg je een dag-skipas voor maar ¤ 10,-. Tevens striijd je mee in de 'Miss & Mister Mountain Beach Party' verkiezing met als hoofdprijs 2 zomerseizoen passen voor de Alpbachtaler Sommerbahnen. Tot laat in de middag kun je genieten van tropische cocktails en dansen op de beats van de uit Fieberbrunn afkomstige Ironshirt Sound. Als de temperaturen echt hoog oplopen kan er een verfrissende duik worden genomen in één van de 3 warmste meren van Tirol, Reintalersee, Krummsee en Reither See, die eind april een temperatuur van 18 graden kunnen bereiken.

Alpbachtal Seenland, in het Oostenrijkse Tirol, is in de winter een charmant sneeuwparadijs voor actieve wintersportgenieters van ieder niveau en in de zomer de ideale bestemming voor gezinnen met kinderen die keuze willen hebben tussen veel activiteit en ontspanning. Evenals voor de sportieve toerist, die tijdens zijn vakantie actief bezig wil zijn. Vijf prachtige meren, waaronder de drie warmste in Tirol, 900 km wandel- en hiking paden, meer dan 250 km bikertrails, volop outdoor-activiteiten in de bergen en in het water en één van de grootste skateparks in Europa zijn de belangrijkste highlights.

Consumenten vinden meer informatie over Alpbachtal Seenland bij: Alpbachtal Seenland Tourismus, tel. 00 43 5336 600-600, fax 00 43 5336 600-698, email: info@alpbachtal.at of via de website www.alpbachtal.at.

Noot voor de redactie,