Gemeente Binnenmaas

Binnenmaas sponsort skaters

20-04-2011

Op zaterdag 23 april 2011 organiseren de skaters van Puttershoek en omstreken tussen 13.00 en 18.00 uur een skatemarathon om extra geld in te zamelen voor de finishing touch van het nieuwe skatepark aan de Sportlaan in Puttershoek. De gemeente Binnenmaas wil dit eigen initiatief van de jongeren graag belonen en heeft besloten de skaters te sponsoren.

Twee jaar geleden is een grote groep fanatieke skaters in samenwerking met de gemeente Binnenmaas en het jongerenwerk van de Stichting Welzijn Binnenmaas gestart met de voorbereidingen voor de aanleg van het Skatepark Puttershoek. Naast de inmiddels geplaatste toestellen is er nog ruimte om de baan uit te breiden met aanvullende toestellen, maar helaas is er vanuit de gemeente geen extra budget beschikbaar. De skaters hebben daarom het plan opgevat om een sponsoractie te organiseren. Doel is genoeg geld in te zamelen om het skatepark voor de officiële opening op 18 juni uit te kunnen breiden met extra toestellen.

Skatemarathon

Zon 25 skaters gaan op zaterdag 23 april proberen vijf uur achter elkaar te skaten. Voor 5,= kan één skater gesponsord worden. De gemeente Binnenmaas vindt dit een initiatief dat beloond mag worden. De jongeren spannen zich zelf in om voor elkaar te krijgen wat ze graag zouden willen. Binnenmaas sponsort iedere skater dan ook voor een bedrag van 5,=.