Gemeente Lelystad

Kans op prijzen in weekend van het digitale product

Dinsdag 19 april 2011

Het Paasweekend (23, 24 en 25 april) staat in het teken van het Weekend van het Digitale Product. Doet u dit weekend zaken met de gemeente door digitaal een product aan te vragen, dan maakt u kans op een mooie prijs. Ga naar het Digitaal Loket op deze site en maak kans op een digitale fotolijst.

Snel en makkelijk

Al langere tijd is het mogelijk om bijvoorbeeld een uittreksel of een vergunning digitaal bij de gemeente aan te vragen. Inmiddels kent de gemeente meer van dergelijke producten, waarvoor u niet meer fysiek naar de Stadswinkel aan De Meent hoeft te komen. Uw voordeel: u kunt snel en makkelijk op het tijdstip dat u uitkomt shoppen bij de gemeente.

Inloggen met DigiD

Wilt u bijvoorbeeld een afspraak maken voor een paspoort, de status van uw bouwvergunning inzien of een uittreksel van de burgerlijke stand aanvragen? Dan gaat u naar het Digitaal Loket en logt u in met uw DigiD.

Goed zicht op afhandeling

Hierdoor wordt uw persoonlijke webpagina aangemaakt, waar alleen u toegang tot heeft en waar u de status van uw verschillende aanvragen binnen de gemeente kunt volgen. Zo kunt u goed zicht houden op de afhandeling van uw aanvragen.

Wat kunt u doen om te winnen?

Vraag met uw DigiD het product aan dat u nodig heeft via het Digitaal Loket. Uw aanvraag wordt vervolgens in behandeling genomen en u maakt meteen kans op het digitale fotolijstje. Als u gewonnen heeft, krijgt u automatisch bericht.

U doet mee met het Weekend van het Digitale Product en dingt mee naar de prijs als u één van de volgende producten aanvraagt of één van de volgende digitale handelingen verricht:

* aanmelden of afmelden hondenbelasting

* aanmelden, intrekken of wijzigen machtiging automatische incasso
* verzoek tot betalingsregeling

* aanvraag GBA uittreksel

* aanvraag uittreksel burgerlijke stand

* klacht met DigiD

* bezwaarschrift met DigiD

* service Meldpunt met DigiD

* aanvraag omgevingsvergunning

Ja