Student strijd voor wereldreis in Lotto Weekend Miljonairs

Persbericht van De Lotto

Rijswijk, 23 april 2011 - Tijdens de zevende aflevering van het vernieuwde SBS 6-programma Lotto Weekend Miljonairs van 23 april, heeft presentator Jeroen van der Boom een student uit Utrecht gelukkig gemaakt met 4000 euro. De student speelde voor een wereldreis met een vriend.

"Wat een mooi bedrag! Ik ben met een vriend naar Australië geweest, maar we moesten daar helaas eerder weg vanwege overstromingen. Het plan is om over een half jaar een wereldreis te maken en dan weer Australië te bezoeken om de reis af te maken. Met dit bedrag ga ik alvast een stukje van de wereld verkennen," aldus de gelukkige winnaar.

Een aantal kandidaten streedt afgelopen zaterdag voor het miljoen in Lotto Weekend Miljonairs. Naast de student uit Utrecht heeft een man uit Doornspijk ook een bedrag van 4000 euro gewonnen. Hij speelde voor een reis met zijn geadopteerde Chinese kinderen naar hun geboorteland.

Lotto Weekend Miljonairs
Lotto Weekend Miljonairs is de wekelijkse spelshow van SBS 6 op zaterdagavond om 22.00 uur. Jeroen van der Boom is de presentator van het programma waarbij de kandidaat die 12 vragen goed beantwoordt, de hoofdprijs van een miljoen euro wint. Nieuw is dat de kandidaat die in de stoel plaatsneemt zijn eigen levenservaring gebruikt om het prijzengeld in de wacht te slepen. Het publiek in de zaal bestaat alleen nog maar uit Lottospelers en gaan allemaal gegarandeerd met een prijs naar huis.

Iedereen wint met Lotto
Niet alleen spelers van Lotto winnen met Lotto, maar ook goede doelen winnen. Lotto is een onderdeel van De Lotto en alle opbrengsten komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van Stichting De Lotto in 1961 is er meer dan 1,3 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan via NOC NSF. Naast de topsport profiteren ook de breedtesport en talentontwikkeling van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranjefonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de KWF Kankerbestrijding is sinds de oprichting zo'n 500 miljoen euro afgedragen.




Razende Robot Reporter