Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Utrecht, 11-04-2011

Theatersport D.O.M. tegen Improfessioneel in Schiller Theater

Op zaterdag 23 april 2011 staat er een spetterende voorstelling gepland door de spelers van D.O.M. Theatersport en Improfessioneel in het Utrechtse Schiller Theater Place Royale. Prachtige verhalen en doldwaze spelelementen. Uitdagend!

Theatersportgroep D.O.M is een energieke vereniging met dertien enthousiaste improvisatoren. Met de oprichting in 1994 is D.O.M één van de oudste theatersportverenigingen in de stad Utrecht. Met hun tegenstanders gaan zij er helemaal voor om zo leuk, grappig, spannend en/of romantisch mogelijke scènes te spelen. Hiervoor is het publiek belangrijk, die levert de suggesties voor het spel aan.

Niet denken, maar doen! Lekker improviseren op het podium, en vooral: heel veel lol hebben. Dat staat voorop bij Improfessioneel, de grootste en snelstgroeiende theatersportvereniging van Den Haag. We dagen je graag uit. Ons motto is "theatersport is voor iedereen". Daarom is Improfessioneel een open vereniging.

Roept u maar. U vraagt. Wij draaien. U looft. Wij bieden. U geeft de tekst, wij de uitleg. U doet de noten, wij de zang!

Voorstelling: Theatersport D.O.M. tegen Improfessioneel

Datum: Zaterdag 23 april 2011

Aanvang: 20.30 uur.

Waar: Schiller Theater 'Place Royale´ in Utrecht

Reserveren: www.schillertheater.nl of telefonisch 030 2319380.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht