Groots Easter Gospel Festival in Ahoy Rotterdam op 24 april: IPraise

27/01/2011 15:09

UDC Events

Zojuist maakt iPraise Events bekend dat zij een groot gospel festival organiseert op eerste paasdag, 24 april 2011, in Ahoy Rotterdam.

Easter Gospel Festival, met als thema iPraise, is een festival waarbij verschillende christelijke artiesten, van verschillende muziekgenres bij elkaar worden gebracht om een sfeer te creëren waarbij christenen van alle leeftijden, uiting kunnen geven aan hun identiteit en wat zij geloven. Natuurlijk is iedereen van harte welkom om van deze muzikale happening te komen genieten.

Tijdens het festival treden onder andere Anthony Evans, Elisa Krijgsman, Nicole Bus en Gerald Troost op. Naast de muziek zijn er ook andere activiteiten, zoals drama, sprekers en verschillende stands. Er zullen ook een aantal workshops verzorgd worden en de dag zal worden geleid door de bekende spreker Gert Visscher. Het festival wordt afgesloten met een mega afterparty met bekende christelijke DJ's, zoals Kubiks en Dulac & Dubois.

De organisator heeft als doel gelijkgestemden bijeen te brengen om met elkaar een bijzondere muzikale ervaring te hebben om op deze manier een "shout of (i)Praise to the King of Kings" te laten horen in Rotterdam. Daarbij staat de i van iPraise niet voor "ik" maar voor "individu en identiteit". Ieder individu is namelijk uniek en wordt uitgenodigd om op zijn of haar eigen manier uiting te geven aan de overtuiging dat Jezus leeft. En op een bijzondere wijze het paasfeest te vieren.

Locatie en bezoekers

In Rotterdam is het evenementen complex Ahoy "the place to be" op paaszondag. De organisatoren verwachten op het mega gospel muziekfestival circa 10.000 bezoekers te verwelkomen. De bekendste festival tempel van Nederland heeft een grote parkeergelegenheid zowel voor auto's als bussen. Daarnaast is het goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor wie er een weekend Rotterdam van wil maken...hotels zijn vlakbij.

Ticketverkoop

Ticketverkoop start op dinsdag 1 februari middels een early bird actie. Voor deze actie zijn 500 tickets beschikbaar gesteld voor de snelle beslissers. Zodra de early bird tickets zijn uitverkocht start de reguliere verkoop. Tickets kunnen online worden gekocht via www.ipraise.nl en bij de alle primera winkels.

Easter Gospel Festival, iPraise

Datum: zondag 24 april 2011

Lokatie: Ahoy Rotterdam

Tijd: van 16.00u t/m 01.00u





http://www.ipraise.nl/